Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Ekskluzive ProBit: AVAX Next për 50% zbritje

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Me Indeksin e tij të Forcës Relative (RSI) dhe treguesit Stochastic që aktualisht tregojnë mbishitje, AVAX është aktivi i radhës dixhital që shfaqet në Ekskluzive të ProBit Global . ProBit Global më pas do të listojë AVAX për të shënuar fillimin e më shumë argumenteve të bazuara në Ortekë që listohen në bursë.

AVAX, mjeti i shkëmbimit brenda ekosistemit Orteku, pësoi një rënie të mprehtë në vlerën totale të mbyllur (TVL) gjatë javëve të fundit. Kapaciteti i saj i tregut gjithashtu u tkurr në rreth 3.8 miliardë dollarë që nga ky shkrim. Sidoqoftë, analitika e CryptoQuant tregon treguesit RSI dhe Stochastic të AVAX-it që sugjerojnë se mund të ndodhë një ndryshim prirje.

Pas rënies së 75% të lëvizjes së çmimeve në dy javët e fundit, analitika sugjeron se treguesit e momentit që krahasojnë se si ka lëvizur veprimi i çmimit të tokenit dhe në raport me diapazonin më të lartë-më të ulët gjatë një periudhe të caktuar kohore tregojnë se AVAX është mbishitur. Me këtë tregues të lëvizjeve afatshkurtra të çmimeve më të ulëta të tregtimit vjen edhe pritshmëria e një korrigjim të mundshëm .

Rrjeti bazë i AVAX bëhet më i madh

Shenja e shërbimeve AVAX është e hapur për të parë më shumë veprime me kalimin e kohës pasi totali i transaksioneve në platformën me burim të hapur Avalanche tejkaloi 450 milionë këtë muaj. Me synimin për të ofruar të njëjtat aftësi si Ethereum, rrjeti në të cilin funksionojnë aktualisht shumica e aplikacioneve DeFi, kjo do të thotë që Avalanche ka regjistruar një rritje prej 1,507% në transaksionet e përpunuara - gati 28 milionë në nëntor 2021 - gjatë një periudhe 12-mujore.

Orteku është përshkruar si një pretendent i fortë në garën për t'u bërë teknologjia dominuese e blockchain. Protokollet DeFi që vazhdojnë të përballen me transaksione të ngadalta dhe të shtrenjta në Ethereum i japin Avalanche-përmes qasjes së nënrrjetave të tij ndaj problemit të shkallëzimit të Blockchain Trilemma- nxitjen e nevojshme për të tërhequr më shumë projekte me cilësi të lartë.

Kodi i tij i thjeshtë copy-paste, veçanërisht për protokollet DeFi dhe projektet e lojërave të blockchain, i shoqëruar me garancinë e shpejtësisë së shpejtë të verifikimit dhe potencialit të lartë të rritjes, e bën Avalanche një zgjedhje të lehtë për zhvilluesit që kërkojnë të lëvizin nga Ethereum.

Rreth perspektivës premtuese të AVAX-it

Të listuara kohët e fundit ndër blockchains më të mirë sipas të ardhurave , më shumë projekte në rrjetin Avalanche, kontratat inteligjente të të cilëve janë krijuar për të qenë pafundësisht fleksibël me nënrrjetat, do të përfitonin AVAX si token vendas i përdorur për të fuqizuar transaksionet brenda ekosistemit.

Me më shumë altcoin që pretendohen për një shpërthim ndërsa tregu i kriptove rimëkëmbet nga kolapsi i shkëmbimit FTX, së bashku me ndikimet e tij shoqëruese në treg, ProBit Global duke zgjedhur AVAX-in si shenjën e tij të ardhshme të zgjedhjes për një ulje çmimi prej 50% duket të jetë një mundësi e shkëlqyer për përdoruesit e tij që të zotërojnë disa prej tyre.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles