Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Gati për t'u zhytur në Web3 dhe AI? Token XENSEI do të listohet në ProBit Global!

Published date:

Lidhja me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – Xensei, projekti më i fundit i portofolit Web3 është renditur në ProBit Global . Misioni i Xensei është të përmirësojë sistemin e vlerësimit të kreditit duke integruar metodologjitë e vlerësimit të kreditit Web 2.0 me aftësitë e decentralizuara të portofolit Web3, duke përmirësuar përvojën e menaxhimit të aseteve të kriptove.

Veçoria e analizës së portofolit të Xensei automatizon procesin e monitorimit dhe analizimit të kuletave të kriptove, duke i liruar kohën e përdoruesit për detyra të tjera kritike. Duke përdorur teknologjinë AI, Xensei siguron saktësinë dhe besueshmërinë e të dhënave të ofruara, duke paraqitur të gjithë informacionin në grafika dhe postera të qarta dhe të kuptueshme.

“Xensei e bën investimin pa probleme për përdoruesit, duke i fuqizuar ata të marrin vendime më të zgjuara, duke përdorur AI dhe grafikët gjithëpërfshirëse që përdoruesit të kuptojnë tregun e kriptove, rrit përvojën e tyre tregtare” – Onur, Partneritete Strategjike në ProBit Global.

Për më tepër, Xensei prezanton NFT-të, duke ofruar qasje ekskluzive në më shumë veçori premium pa asnjë tarifë shtesë, duke i bërë ato asete të vlefshme për përdoruesit që kërkojnë të blejnë NFT-të. Kjo jep dobi të vërtetë për NFT-të e reja që nuk janë thjesht një imazh dixhital.

Si përfundim, Xensei ofron zgjidhje inovative për menaxhimin e aseteve të kriptove dhe vlerësimin e kreditit duke përdorur teknologjinë blockchain dhe inteligjencën artificiale, përdoruesit mund të përfitojnë nga veçoritë e portofolit të Xensei për të përmirësuar përvojën e tyre të tregtimit të kriptove. Shikoni listën e Xensei në ProBit Global dhe qëndroni të sintonizuar për ngjarje të mundshme ose mundësi shpërblimi .

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles