Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Lëvdojeni IEO në ProBit Global Shitet Shpërndarja e Raundit të Parë

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

ProBit Global u zgjodh si partneri zyrtar për projektin Lavdërim dhe IEO-n e tij të sapolançuar që përmban bonuse shtesë të ofruara gjatë gjithë fushatës së shitjes së shenjave PRAISE e cila filloi me një notë të fortë me një shitje në Raundin 1 .

Falënderimi ofron aftësi të konvertimit të aseteve përmes shërbimit FCMS (PRAISE Cryptocurrency Management Service) ndërkohë që përfshin teknologjinë blockchain për të ofruar shina kripto, duke përfshirë De-Fi dhe shkëmbime në një përpjekje për të ulur pengesën e hyrjes për entuziastët e aseteve dixhitale.

Potenciali i fitimit për përdoruesit përqendrohet në veçoritë e aksioneve të platformës, të cilat përputhen me prerogativën e ekipit për të krijuar vlerë për përdoruesit dhe zotërimet e tyre në të gjithë ekosistemin.

Shenjat PRAISE do të paraqesin gjithashtu shpërblime për kthimin me shërbimin e tij kryesor që rrotullohet rreth rolit të tij si një portë blerjeje për një shumëllojshmëri të gjerë të përmbajtjes globale së bashku me opsionet e blerjes direkte në qendrën e tyre online. Mbajtësit mund të grumbullojnë gjithashtu shpërblime për bastjen me LËVDHJE pasi shpërblimet e basteve do të bëhen ekskluzive për tokenin e shërbimeve pasi një token të listohet në bursë.

Ekipi do të strategjikojë rastet e përdorimit shtesë përmes partneriteteve strategjike me industrinë e lojrave dhe të tjerë me një pjesë të vogël të partnerëve të përfshirë tashmë si pjesë e objektivit të tij afatgjatë për të zgjeruar shkathtësinë e PRAISE si një portë globale e përmbajtjes.

RRETH LËVDARIVE

Projekti PRAISE po krijon një Platformë të Re Koncepti të Kujdestarisë. Ai ofron shërbimin e menaxhimit të aseteve PRAISE dhe vetë-shërbimin e rrjetit social të bazuar në SNS. Asetet e përdoruesit (Crypto) shkëmbehen me PRAISE token, një aktiv i sigurt blockchain përmes shërbimit FCMS (PRAISE Cryptocurrency Management Service) dhe fitimi në përpjesëtim me TOKEN PRAISE të shkëmbyer konvertohet në një aktiv dhe paguhet si bonus shtesë.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles