Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Bitcoin Exclusive kthehet në ProBit Global me 50% zbritje në festimin e Vitit të 13-të të Brainchild Visionary Satoshi Nakamoto

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

ProBit Global ka zbuluar BTC-në si daljen e saj të parë Ekskluzive të vitit 2022 me rënien kryesore prej 50% në përkujtim të ditëlindjes së 13-të të Bitcoin me mundësinë për të bllokuar abonimet duke filluar nga 11 janari 2022.

Duke përfaqësuar moralin e privatësisë së Cypherpunks, Bitcoin u krijua zyrtarisht me kodimin e fortë të Bllokut 0 më 4 janar 2009 , së bashku me gjenerimin e bazës së parë të monedhës ose subvencionit të shpërblimit.

Aktivi i 8-të më i vlefshëm ka bërë hapa të konsiderueshëm drejt vërtetimit të emërtimit të tij pothuajse universal "magazina e vlerës" ose "mbrojtja e inflacionit", duke treguar elasticitet të qëndrueshëm përballë një eksodi masiv nga Kina.

BTC vazhdoi të shënonte një ATH të re në 68,789 dollarë në 2021 dhe bëri përparim të rëndësishëm në sigurinë e rrjetit të decentralizuar me një rritje prej 49% në vit në normën globale të hash-it me një ATH të re më 3 janar, të udhëhequr nga SHBA dhe dominimi i saj komandues prej 35% .

Norma e hash-it është një metrikë thelbësore e përdorur për të matur decentralizimin dhe sigurinë e përgjithshme të Bitcoin, e theksuar më tej nga matja e ditëve ekuivalente të POW që arrin një nivel të lartë prej 800 .

Ditët ekuivalente POW matin sasinë totale të kohës që do t'i duhej një entiteti të vetëm që kontrollon 100% të normës së hash-it për të rishkruar të gjithë historinë e Bitcoin, që do të thotë se do të duheshin mbi 2 vjet për marrjen teorike.

El Salvadori bëri bujë si vendi i parë që zyrtarisht legjitimoi Bitcoin si mjet ligjor dhe ka ndjekur me propozimin e 20 faturave për të krijuar një strukturë të qartë rregullatore pas emetimit të 1 miliard dollarëve në bono Bitcoin, të referuara gjithashtu si bono vullkanike.

Fondet do të përdoren sipas një ndarjeje 50/50 me 500 milion dollarë të përdorura për të blerë BTC shtesë dhe 500 milion dollarë të tjera të përdorura kryesisht për të nxitur të ashtuquajturin "qytet Bitcoin" .

Megjithë një korrigjim të kohëve të fundit pas lëshimit të minutave të Fed dhe një rritje të mundshme të normës së interesit , rritja e përgjithshme për Bitcoin në 2021 ka rritur ndjeshëm dyshemenë, siç ilustrohet nga çmimi aktualisht i zhvlerësuar prej 42,000 dollarë që përfaqëson një shenjë ATH vetëm 1 vit më parë.

Metrika e adresave aktive ditore (DAA) zbulon gjithashtu një ATH në adresat mesatare ditore në 989,000 , e cila qëndron në kontrast të plotë me vitin 2019 në të cilin marka DAA nuk arriti të regjistrojë 1 milion për një ditë të vetme.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles