Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Ndërtimi i një portofoli fitues të kriptove në 2022, ja se si ta bëni atë

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Ndërsa fundi i vitit 2021 ishte i lirë nga fitimet mbresëlënëse të bëra gjatë muajve përpara tremujorit të katërt të vitit, statistikat dhe metrikat themelore të përdoruesve sugjerojnë rritje të konsiderueshme. Sipas raporteve nga PitchBook, vlerësimi mesatar global i tregut të kriptove përjetoi një rritje rekord nga 12 milionë dollarë në 2020 në 35 milionë dollarë në 2021, një rritje 200% nga viti i kaluar.

Me këto statistika që sugjerojnë një rritje eksponenciale të tregut të kriptove, interesi për këtë teknologji të re është rritur, duke thyer barrierën ekzistuese të informacionit dhe duke u ofruar investitorëve të mundshëm një mundësi për të përfituar nga tregu në lulëzim. Zhvillimi i një kuadri të qëndrueshëm për të vlerësuar tregtitë e mundshme, propozimet për vlerat bazë dhe mundësitë e tregut janë disa nga faktorët kryesorë që duhen marrë në konsideratë kur të futemi në treg këtë vit.

Kërkim i Nivelit të Lartë

Njihuni me tregun e paqëndrueshëm dhe mësoni rreth monedhave në zhvillim dhe të ngarkuara me potencial brenda sektorëve të ndryshëm të tregut. Me një ide të tregut, ju duhet të ngushtoni perspektivat tuaja të kriptos duke hulumtuar për të parë nëse projekti ka një letër të bardhë të përshtatshme, një udhërrëfyes të zbatueshëm dhe tokenomikë. Kjo do t'ju japë njohuri për propozimin e vlerës unike të çdo projekti.

Përpara se të investoni në ndonjë projekt, ka një mori pyetjesh që do t'ju duhet t'i përgjigjeni:

  • Sa thellë keni gërmuar për të zbuluar këtë projekt kripto?
  • A bazohet në tokenomikë të shëndoshë dhe të qëndrueshme?
  • Sa mbajnë investitorët e hershëm në lidhje me ofertën e përgjithshme të tokenit?
  • Cilët janë anëtarët e ekipit, a ju emocionojnë?
  • A ka një komunitet të fortë pas këtij projekti?
  • A janë të realizueshme qëllimet e shkruara në letrën e bardhë të projektit në kohën e caktuar?

Duke pasur parasysh natyrën e parregulluar dhe delikate të hapësirës së kriptove prej trilion dollarësh së bashku me luhatjet e zakonshme të çmimeve sinonim të tregut, është e rëndësishme të qëndroni në krye të lojës përmes kërkimeve të vazhdueshme në mungesë të të gjitha llojeve të lidhjeve emocionale.

Diversifikimi i Investimeve në Kripto

Diversifikimi ndihmon në zbutjen e rrezikut nëpërmjet ekspozimit strategjik ndaj tregjeve me potencial themelor. Në thelb, investimet tuaja në kripto duhet të shpërndahen në aksione të çipave blu dhe jo-blu. Nëse, për shembull, portofoli juaj përbëhet vetëm nga Bitcoin dhe Ethereum , atëherë është një portofol i varfër kriptosh.

Me zhvillimin e tregut të kriptove në tendenca të ndryshme unike si NFT-të, DeFi, GameFi, tokenat e shërbimeve dhe Metaverse-ja e fundit, përhapja e investimeve tuaja në këto tendenca mund të jetë strategjia juaj më e mirë për të ndërtuar një portofol të qëndrueshëm dhe afatgjatë të kriptove në 2022.

Vlerësimi i kujdesshëm i investimeve tuaja do t'ju kërkojë të jepni përgjigje për këto pyetje përkatëse;

  • A janë vendosur mirë këto shenja në fillimet e tyre?
  • A janë këto argumente shkatërruese apo thjesht alternativa ndaj projekteve ekzistuese?
  • A kanë këto argumente vlera të ngjashme rreziku?

Vlerësoni faktorët e rrezikut

Ndërsa kryerja e kërkimit të nivelit të lartë dhe diversifikimi i investimeve tuaja nëpër projekte të shumta janë të rëndësishme për ndërtimin e një portofoli fitues të kriptove në vitin 2022, vlerësimi i nivelit të rrezikut dhe perspektivës së një projekti të mundshëm është gjithashtu shumë i rëndësishëm.

Megjithëse një detyrë e vështirë për t'u realizuar, një përmbledhje e thelluar e kapitalizimit të tregut të një projekti është treguesi kryesor në përpjekjet tuaja në botën e vlerësimit të faktorëve të rrezikut. Konsensusi për tregun e kriptove është se sa më i madh të jetë kapaku i tregut, aq më pak rreziqe mund të përbëjë. Për më tepër, tokenët me kapital të parëndësishëm tregu, megjithëse ofrojnë kthimin më të madh të investimit, mund të jenë më të rrezikshëm dhe shumë të paqëndrueshëm.

Për shkak të natyrës kalimtare të tregut të kriptove, praktikat më të mira nuk janë zbuluar ende, megjithatë, kjo pjesë ka ndarë njohuri themelore që do t'ju ndihmojnë të ndërtoni një portofol afatgjatë, fitimprurës dhe fitues të kriptove në vitin 2022.

Me mbi 700+ monedha të listuara dhe një numër në rritje përdoruesish, ProBit Global po u ofron investitorëve të mundshëm një mundësi për të blerë dhe mbajtur pa probleme argumentet ndërsa kërkojnë të ndërtojnë portofol të qëndrueshëm afatgjatë. Për më tepër, investitorët do të përfitojnë nga vendosja e tokenit të tij vendas, PROB.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles