Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Bashkimi u vonua, më shumë kohë për të blerë ETH me 50% ulje

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Përdoruesit e ProBit Global mund të përfitojnë nga rëniet e fundit të tregut për të blerë ETH me një pikë hyrjeje me zbritje prej 50% përmes Ekskluzivit të hapur së fundi, që do të zgjasë deri më 16 maj. Aktivi i dytë më i vlefshëm i kriptos sipas kapitalizimit të tregut ka shumë HODLer që presin Bashkimin , me afatin kohor zyrtar vonuar nga parashikimet e tij fillestare për një prezantim të tremujorit të dytë 2022.

Megjithëse tranzicioni rezultoi i suksesshëm, një datë e re për përmirësimin ofron mundësi të mjaftueshme për t'u grumbulluar në Ether (ETH) me një çmim të reduktuar, ndërsa rrjeti Ethereum përgatitet të jetë më i fuqishëm, tërheqës dhe i qëndrueshëm . për përdorim të gjerë.

Me tregun e përgjithshëm të kriptove aktualisht të bllokuar në një prirje masive në rënie , shkëmbimi ka paraqitur një mundësi blerjeje në kohën më të mirë me ETH që ka rënë me 22% në kohën e shtypit pas fillimit të vitit në intervalin 3,700 dollarë.

Ethereum mbyll vitin 2021 me një shënim të fortë

Në një raport të fundit nga Chainalysis, Ethereum doli si fituesi më i madh në vitin 2021. Analiza zbuloi se investitorët e kriptove fituan një total prej 76.3 miliardë dollarësh nga investimi i tyre në Ethereum - duke tejkaluar 74.7 miliardë dollarët e Bitcoin - me ata në SHBA që kryesojnë rrugën, të ndjekura. nga Britania e Madhe, Gjermania, Japonia dhe Kina.

Me DeFi dhe NFT që i kanë dhënë Ethereum një dobi të konsiderueshme në shumë sektorë, parashikimi është që ETH do të jetë monedha dixhitale më e transaktuar më gjerësisht deri në vitin 2022. Si rezultat, disa në industri besojnë se ETH do të pozicionohet midis 7,000 dollarë dhe deri në 13,000 dollarëparë . 2022 mbyllet.

Ethereum pozicionon veten për shkallëzim masiv

Përmirësimi në Ethereum 2.0 do të jetë thelbësor për shkallëzimin me zinxhirin L1 që përballet me një numër në rritje të konkurrentëve duke rritur shpejtësinë e transaksionit dhe duke rritur kostot më të vogla të transaksionit pa sakrifikuar sigurinë e rrjetit.

Kalimi në PoS do të ndihmojë rrjetin Ethereum të zvogëlojë gjurmën e karbonit dhe tarifat e gazit për të përshpejtuar miratimin e NFT-ve, lojërave blockchain dhe hapësirës DeFi përmes dApps të bazuara në Ethereum.

Tani i planifikuar për " me gjasa në disa muaj " pas qershorit, Merge do të shohë kalimin e Ethereum në Proof-of-Stake (PoS) në fazën e dytë të përmirësimit në Ethereum 2.0, i quajtur tani shtresa e konsensusit. Merge do të kombinojë rrjetin kryesor me The Beacon Chain për të lidhur PoS me ekosistemin Ethereum dhe për të rritur sigurinë e rrjetit dhe efikasitetin e energjisë.

Përmirësimi është pjesë e zgjidhjes së trilemës së blockchain duke optimizuar ekuilibrin e njëkohshëm midis shkallëzueshmërisë, decentralizimit dhe sigurisë për Ethereum për të ofruar përdorim praktik dhe aksesueshmëri në mbarë botën.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles