Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Mojaik ofron zgjidhje efikase të transaksioneve debuton në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – Vilnius, Lituani – Mojaik, një platformë blockchain, feston listimin e saj në ProBit Global . Ky partneritet shënon një arritje të re për Mojaik, duke ofruar zgjidhje novatore për përdoruesit që të angazhohen në financat e decentralizuara.

Platforma e Mojaik ofron një model unik ekonomik, i cili lejon transaksione të pakufizuara për sekondë (TPS) me kosto të ulëta, duke u dhënë përdoruesve mundësinë për të kryer më shumë transaksione pa telashet e tarifave të larta. Krahasuar me rrjetet tradicionale të blockchain, Mojaik operon në një sistem vlerash relative, duke lejuar zinxhirë të shumtë të funksionojnë në një sistem të vetëm kursi këmbimi.

Për më tepër, modeli ekonomik i Mojaik siguron stabilitetin dhe uniformitetin e monedhës së tij vendase FEE. Duke krijuar një monedhë të unifikuar në rrjete të ndryshme kryesore, Mojaik heq mospërputhjet e vlerës dhe transaksionet janë transparente. Mendoni për Mojaik si një monedhë të pranuar nga të gjitha dyqanet. Në vend që të kenë nevojë për monedha të ndryshme për çdo dyqan, të gjithë përdorin të njëjtën monedhë, duke i bërë transaksionet më të shpejta dhe më të lira.

Përveç kësaj, sistemi i shpërblimit të Mojaik ofron pjesëmarrje të stimuluar për përdoruesit që angazhohen me arkitekturën e nyjeve të Mojaik, duke siguruar pjesëmarrje të stimuluar në rrjet. Përdoruesit shpërblehen me tokena që shërbejnë si masë kontributi në platformë, të tilla si vërtetimi i transaksioneve, pjesëmarrja në mekanizma, etj. dhe shpërndahen në bazë të niveleve të aktivitetit.

“Mojaik është duke inovuar teknologjinë blockchain duke adresuar kufizimet e rrjeteve ekzistuese për shpejtësi të ngadalta të performancës dhe kosto të larta. Mojaik po ndërton një themel të fortë për një ekosistem të decentralizuar më efikas dhe gjithëpërfshirës”. – Sofia M'Barek, Menaxhere e Partneriteteve Strategjike në ProBit Global.

Në përmbledhje, listimi i Mojaik në ProBit Global hap një evolucion të ri për teknologjinë e blockchain. Me modelin e tij ekonomik inovativ dhe zgjidhjet me shumë zinxhirë që ofrojnë transaksione efikase dhe me kosto efektive, Mojaik po udhëheq rrugën drejt një të ardhmeje të decentralizuar më gjithëpërfshirëse dhe të qëndrueshme.

Për informacione të mëtejshme rreth Mojaik, shikoni listën e Mojaik në ProBit Global dhe merrni akses në argumentet FEE. Përshtatuni për ngjarjet e ardhshme të mundshme të aksioneve FEE dhe mundësitë e shpërblimit në ProBit Global.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptomonedha dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles