Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

ProBit Global liston Tokenin e Shërbimeve të Shkëmbimit të Decentralizuar të Derivativëve GMX

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Victoria, Seychelles, 10 shkurt 2023 - Shenja e shërbimeve dhe qeverisjes së shkëmbimit të decentralizuar dhe të përhershëm, GMX, është vendosur të listohet në ProBit Global.

Në pronësi dhe të qeverisur nga mbajtësit e tokenit GMX, protokolli i shkëmbimit jo-kujdestar lejon mbajtësit e tokenit të votojnë për propozimet që synojnë të përmirësojnë rrjetin GMX. Platforma GMX u mundëson tregtarëve të bëjnë këmbime të përhershme jo-kujdestare dhe të marrin pozicione të gjata dhe të shkurtra me tarifa të ulëta transaksioni.

I njohur për aftësinë e tij për t'u lidhur midis rrjeteve Arbitrum dhe Avalanche duke përdorur Synapse - dhe madje edhe me rrjetin Ethereum (megjithëse do të ketë një periudhë pritjeje 7-ditore përpara hyrjes) - GMX mund të vendoset gjithashtu për të fituar shpërblime në formën e ruajtjes GMX, pikë shumëzuese dhe shpërblime ETH/AVAX.

Shpërblimi gjenerohet nga krijimi i tregut, tarifat e shkëmbimit dhe tregtimi i levave në grupin e shumë-aseteve të platformës, në të cilin ofruesit e likuiditetit depozitojnë aktive për të mbështetur tregtimin dhe për të bërë fitimet e tyre. Më pas, përdoruesit mund të zgjedhin ose të shlyejnë shpërblimet e tyre të aksioneve në një portofol ose t'i bashkojnë ato për të rritur fitimet.

GMX ka një ofertë maksimale të parashikuar prej 13.25 milion argumentesh që mund të rritet pas një votimi të qeverisjes (rritja do t'i nënshtrohet një bllokimi kohor 28-ditor).

RRETH GMX

GMX është token e shërbimeve për shkëmbimin e decentralizuar të derivateve që ofron shërbime të tregtimit të levave. Përdoruesit në platformën GMX mund të marrin deri në 30x levë në tregjet për asetet kryesore të kriptove si BTC, ETH, AVAX, UNI dhe LINK. Mundësuar nga Chainlink Oracles, shkëmbimi i lejon përdoruesit të tregtojnë pa pasur nevojë për një emër përdoruesi ose fjalëkalim dhe përdor të dhëna të përgjithshme të çmimeve nga shkëmbime të ndryshme vëllimi për të zvogëluar rrezikun e likuidimit.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles