Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

ProBit Global do të zgjerojë listat e mundësive të pronave të paluajtshme të tokenizuara VESTATE

Published date:

Lidhja me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – ProBit Global është i lumtur të njoftojë se Vestate, tregu i pasurive të paluajtshme të fuqizuara nga AI i ndërtuar mbi një model komisioni të tokenizuar, e ka pasur tokenin e tij vendas të shërbimeve VESTATE të listuar në 20 shkëmbimet më të mira të kriptomonedhave. Nëpërmjet veglave të tij novatore Vestagent dhe Vestmap, Vestate synon të revolucionarizojë sektorin global të pronave prej shumë trilion dollarësh, duke hapur mundësi për të gjithë, ndërkohë që prish normat e padrejta të komisioneve.


Lista e shenjave VESTATE në ProBit Global do të sigurojë akses të zgjeruar për anëtarët e komunitetit Vestate dhe tregtarët e pasurive të paluajtshme në mbarë botën për të marrë pjesë në ekosistemin e tokenizuar të platformës. Ai përfaqëson fazën tjetër të vizionit të Vestate për të bashkuar agjentët e pasurive të paluajtshme web2 dhe projektet web3 përmes një portali të drejtuar nga AI që zhbllokon shpërblimet e vendosura të informuara nga të dhënat reale të tregut. Me Vestmap, përdoruesit mund të përfitojnë shërbime shtesë dhe oferta speciale duke vendosur VESTATE, duke rritur dukshmërinë e listave dhe profileve të tyre të pronave.

Thelbi i Vestate është besimi se VESTATE nuk është thjesht një shenjë, por rrahja e zemrës që mundëson një përvojë më të qetë dhe më transparente për të gjithë. Ndonëse Vestate nuk bën tokenizimin e drejtpërdrejtë të aseteve të botës reale, struktura e tij e komisionit të tokenizuar garanton që fitimet të shpërndahen me qartësi dhe saktësi nëpërmjet shenjave të qëndrueshme dhe vendase si VESTATE. Lista ProBit Global do të mbështesë më tej qëllimin e Vestate për të ripërcaktuar të gjithë përvojën e pasurive të paluajtshme përmes një përzierjeje të teknologjive të komunitetit, shërbimeve dhe blockchain.

Duke krijuar modele të reja të rishpërndarjes së vlerës dhe nxitjes së pjesëmarrjes, Vestate dhe token VESTATE synojnë të çmontojnë normat e padrejta dhe të globalizojnë mundësitë në një nga industritë më të rëndësishme në botë. Listimi i shkëmbimeve shënon një hap emocionues përpara në misionin e Vestate për të ndërtuar një urë ndërmjet aseteve të botës reale dhe të ardhmes së decentralizuar të financave.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles