Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Platforma e të Dhënave Mjekësore Lemonchain plotëson listimin në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

ProBit Global është bashkuar me platformën e decentralizuar të të dhënave mjekësore Lemonchain me monedhën e saj kryesore dixhitale LEMC që tani tregtohet në bursë .

Lemonchain përfshin elementë të ndryshëm të teknologjisë blockchain duke filluar nga DAO për qeverisjen deri te përdorimi i gjurmueshmërisë dhe verifikueshmërisë së të dhënave të ofruara nga DLT për të nxitur mirëkuptimin dhe kujdesin pasues të ofruar midis ofruesve të shërbimeve shëndetësore dhe klientëve.

Platforma synon të fuqizojë mirëqenien e të gjithë pjesëmarrësve duke ruajtur të dhënat e nevojshme mjekësore duke përdorur një sfond metaverse që mund të nxisë komunikim dhe ndërveprim të përmirësuar midis pacientit dhe ofruesit.

Lemonchain ndihmon në mbrojtjen e të dhënave shëndetësore duke vendosur një shkallë më të madhe konfidencialiteti përmes një SaaS të bazuar në blockchain duke i lejuar përdoruesit të ndajnë të dhënat shëndetësore për akses universal.

Ofruesit e të dhënave mund të fitojnë shpërblime për pjesëmarrjen në ekosistem përmes përllogaritjes së LEMC, njëkohësisht duke fituar akses në shërbime të ndryshme shëndetësore të ofruara për konsumatorin bazuar në informacionin e ndarë duke përfshirë të dhënat biometrike.

Duke u futur në pajisjet inteligjente të kujdesit shëndetësor IoT, projekti stimulon pjesëmarrje më të madhe midis të gjithë pjesëmarrësve të kujdesit mjekësor, ndërsa përdoruesve u ofrohet mundësia për të fituar para dhe për të ndarë të dhëna të privilegjuara shëndetësore.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles