Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Platforma e Tokenizimit të Artit dhe Muzikës, Xave kërcen nga portat me një raund të shitur IEO në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Xave Coin ka shitur të gjitha 25 milion XVC të ofruara gjatë IEO-së së saj të vazhdueshme në ProBit Global në një përpjekje për të zgjeruar vizionin e saj për aksesin demokratik në muzikë dhe art. Ekipi do të kalojë momentin direkt në fazën e dytë të IEO të planifikuar për 17 mars .

Nëpërmjet përdorimit të aktiveve jo të këmbyeshme ose NFA-së, Xave përpiqet të fuqizojë mundësi të barabarta aksesi në ndarjen dhe fitimin e parave të honorarëve për fansat dhe krijuesit bazuar në pronësinë e pjesshme të përmbajtjes artistike dhe muzikore.

Këngët e tokenizuara janë një nga shumë qasjet novatore të përfshira nga Xave për të ndërtuar një urë ndërvepruese midis fansave dhe krijuesve, ndërsa këta të fundit mbajnë pjesën e luanit të të ardhurave.

Mbajtësit e XVC mund të blejnë pasuri të paluajtshme dixhitale dhe të kenë akses në përvojat virtuale si koncertet e fansave në metaversen Xave World. Përdoruesit e Metaverse fitojnë shpërblime për ndërveprim me elementë të ndryshëm si GoMusic City, ku fansat mund të lidhen me artistët e tyre të preferuar.

Çdo transaksion do të pësojë një djegie XVC me një tjetër 5% të të gjitha fitimeve të Xave Market dhe shitjeve të XVC të përdorura për iniciativat e investimit me ndikim bazuar në Fondin Xave Impact.

RRETH XAVES

Xave është një metavers i orientuar drejt muzikës, artit dhe argëtimit. Ai e zhyt përdoruesin në një botë virtuale të hapur, që zgjerohet dhe ndryshon vazhdimisht, ku ata mund të eksplorojnë vende të reja, të luajnë dhe të ndërveprojnë në një mënyrë të jashtëzakonshme në qytete të ndryshme që do t'i çojë ata të jetojnë përvoja unike, ballë për ballë me artistët e tyre të preferuar.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles