Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Si të tregtoni

Published date:

Si të tregtoni - Koha e leximit: rreth 3 minuta

Jeni kuriozë të dini se çfarë nënkupton tregtimi i aseteve kripto në një shkëmbim? Kjo pjesë ju jep një pamje nga sytë e shpendëve se si duket procesi i tregtimit në bursën ProBit Global. Është një udhëzues hap pas hapi për atë që duhet të dini dhe të bëni—madje edhe si fillestar—për të përfunduar një tregti të suksesshme.

        

  Në këtë

Neni

Si të tregtoni

Bots tregtare

        

________________________________________________

Si të tregtoni

Tregtimi i kriptomonedhave përfshin blerjen dhe shitjen e një aktivi dixhital përmes një shkëmbimi.

1) Për një përvojë të thjeshtë të tregtimit të kriptove, do t'ju duhet të identifikoheni në llogarinë tuaj ProBit Global (ose të krijoni një llogari nëse nuk e keni tashmë).

Informacioni bazë si adresa juaj e emailit, fjalëkalimi dhe kodi i referimit do të kërkohen nga ju në këtë fazë për të përfunduar regjistrimin.

Më pas, do t'ju duhet të financoni llogarinë tuaj për të blerë aktivin tuaj të dëshiruar. Ka disa opsione të disponueshme për ju në ProBit Global për të financuar llogarinë tuaj.

Ju mund të bëni një depozitë të monedhës së kuotës që do t'ju mundësonte të blini aktivin e preferuar

Ju mund të blini kripto me një kartë krediti për të përfunduar porosinë tuaj.

Tani mundeni gjithashtu   blini kripto me një transfertë bankare nëse keni të drejtë.

2) Me ndërfaqen e thjeshtë të përdoruesit të ProBit Global dhe një shumëllojshmëri altcoins për të zgjedhur, zgjidhni Exchange   për të identifikuar shenjën që dëshironi të tregtoni.

 

Përgatituni të përdorni njërën nga dy llojet e blerjeve dhe shitjeve që ofron ProBit Global: porositë në treg dhe porositë limit. Në shiritin e kërkimit, shkruani emrin ose simbolin e tokenit që dëshironi të tregtoni. Çmimi aktual do të shfaqet si ''Çmimi i fundit i Tregtuar'' .

KËSHILLA:

  • Porositë e tregut

Ju do të futni vetëm shumën që dëshironi të blini ose shisni për urdhrin që do të ekzekutohet. Ai do të plotësohet menjëherë bazuar në çmimin e shfaqur aktualisht të aktivit. Është një formë e thjeshtë, bazë dhe e menjëhershme e ekzekutimit të porosisë në një shkëmbim. Ky lloj porosie zbatohet vetëm për një gamë të zgjedhur çiftesh tregtare në ProBit Global.

  • Kufizoni porositë

Një urdhër limit është një tregti e kushtëzuar e bazuar në çmimet e përcaktuara të përcaktuara nga tregtari. Dikush duhet të pajtohet me porosinë përpara se të mund të përfundojë. Ekzistojnë katër lloje të porosive limit në ProBit Global:

  • GTC   - Porosia e mirë deri në anulim ekzekutohet vetëm në një pikë çmimi të caktuar, pavarësisht nga afati kohor që duhet për të arritur pikën.

  • GTCPO - Porosia e mirë deri në postim të anuluar përfundon vetëm kur nuk mund të ekzekutohet menjëherë.

  • IOC   - Urdhri i menjëhershëm ose i anuluar ekzekuton një blerje ose shitje menjëherë, plotësisht ose pjesërisht, duke anuluar çdo pjesë të paplotësuar.

  • FOK   - Urdhri Plotësoni ose Vrisni kërkon që transaksioni të ekzekutohet menjëherë dhe në shumën e tij të plotë ose aspak.

3) Jeni gati për të bërë tregtinë tuaj . Në seksionet Bli ose Shit nën Limit, vendosni sasinë e dëshiruar të blerjes ose shitjes.

KËSHILLA:

  • Klikimi mbi një nga çmimet në librin e porosive (një listë e veçantë e blerjeve (ofertave) dhe shitjes (kërkon) urdhra të hapura për një palë tregtare specifike) në të dyja anët e blerjes ose të shitjes do të aplikojë automatikisht atë çmim të veçantë.

  • Klikimi në shiritin % do të aplikojë automatikisht X% të zotërimeve tuaja drejt një tregtie p.sh. duke klikuar 25% (ose 50%, 75%, 100%) mbi butonin Blej do të blinte BTC të barabartë me 25% (ose shumën përkatëse) të totalit tuaj pronat USDT).

4) Pasi të jetë vendosur çmimi i dëshiruar, shtypni Bli ose Shit.

________________________________________________

Bots tregtare

ProBit Global ka integruar robotë që mund t'ju ndihmojnë të gjeni strategjinë më të preferuar të tregtimit. Megjithëse përdorimi i robotëve të tregtimit ka një nivel kompleksiteti të avancuar, ju mund të provoni robotët e automatizuar të tregtimit si BitUniverse, Hummingbot, Margin dhe Deltabadger në ProBit Global për të marrë një aktiv të zgjedhur pa humbur kohën e përsosur për të blerë dhe shitur.

Related articles