Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Debutimi i Tokenit HYVE në ProBit Global është vendosur për të fuqizuar fuqinë punëtore globale

Published date:

Lidhja me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – ProBit Global është i emocionuar të njoftojë se HYVE, shkëmbimi i parë i decentralizuar i punës dhe tregu më i madh i pavarur në web3, do të listojë tokenin e tij HYVE në bursën kryesore globale të kriptomonedhave.


HYVE po ndërton një të ardhme të re për punë duke përdorur transparencën, sigurinë dhe decentralizimin e blockchain. Platforma e saj lehtëson mundësitë e punësimit në mbarë botën dhe sistemet e pagesave pa ndërmjetës të kushtueshëm, duke zhbllokuar akses më të gjerë si për punëdhënësit ashtu edhe për përkthyes të pavarur.

Nëpërmjet kontratave inteligjente peer-to-peer, HYVE lejon pagesa të automatizuara, të menjëhershme dhe të pakthyeshme pas përfundimit të detyrës. Natyra e saj e decentralizuar do të thotë gjithashtu se vetë platforma është rezistente ndaj censurës, pa asnjë parti të vetme në kontroll. Në vend të kësaj, komuniteti drejton drejtpërdrejt HYVE përmes votimit të bazuar në aksione me shenjën HYVE.

Listimi i tokenit HYVE në ProBit Global do t'i japë projektit shikueshmëri më të gjerë dhe ekspozim në tregun e këmbimit. Ai përfaqëson një hap të madh për HYVE në mes të zgjerimit të vazhdueshëm, me mbi 1 milion përdorues globalë dhe një katalog në rritje të llojeve të punës nga dizajni në zhvillim.

ProBit Global synon të sigurojë tregtimin më të sigurt dhe të qëndrueshëm të kriptomonedhave, me kujdes të gjerë të duhur në listat e projekteve të reja. "Ne jemi të kënaqur që lidhim bazën tonë të përdoruesve me komunitetin HYVE," tha David Lim, BD dhe Menaxher i Partneriteteve në ProBit Global. Debutimi i tokenit HYVE do t'u lejojë tregtarëve të rinj dhe me përvojë qasje të lehtë për të marrë pjesë në progresin e vazhdueshëm të projektit.

Ky listim pa dyshim përfaqëson mbështetje për misionin e HYVE për të niveluar mundësitë në tregun e fuqisë punëtore prej trilion dollarësh nëpërmjet teknologjive të decentralizuara. Me blockchain që zhbllokon një të ardhme më të drejtë për punë, ProBit Global qëndron me HYVE në ballë të realizimit të një potenciali të tillë përmes një platforme të aksesueshme, të udhëhequr nga komuniteti për punëkërkuesit dhe punëdhënësit në mbarë botën.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles