Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Lojërat e Revolucionit të Platformës eSports marrin rrugën e IEO në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Revolution Games ka nisur aktivitetin e saj për mbledhjen e fondeve përmes një IEO në ProBit Global që funksionon deri më 12 shkurt me bonuse me kohë të kufizuar gjatë fushatës në vazhdim.

Platforma e lojërave synon të akomodojë tregun e eSports me mundësi të barabarta të ardhurash dhe mekanikë çmimesh të drejta për tregtimin e aseteve të lojërave, ndërsa u jep koleksionistëve kontroll dhe mbikëqyrje të papenguar mbi koleksionet e tyre.

Revolution Games gjithashtu shpërblen përdoruesit që kryejnë blerjet e aseteve dixhitale në platformë përmes stimujve të ndryshëm, ndërkohë që ofrojnë një përvojë lojërash plotësisht anonime dhe të sigurt me planet për të zbuluar veçori shtesë të lojërave gjatë fazave të hershme të 2022, duke përfshirë integrimin metaverse.

Shenjat BEP-20 RVLNG mundësojnë transaksione më të shpejta dhe më të përballueshme falë zinxhirit themelor BSC të mundësuar nga PoS, duke e bërë atë një komponent ideal për ekosistemin e përgjithshëm të lulëzimit.

RRETH LOJËRAVE TË REVOLUCIONIT

Revolution Games është një simbol i komunitetit me bazë sportive i zhvilluar kryesisht për të krijuar një strehë të sigurt për adhuruesit e sportit. Qëllimi ynë kryesor është t'u ofrojmë njerëzve një vend të sigurt dhe të besueshëm ku ata mund të përdorin kripto-n e tyre për shpërblime, sporte fantastike dhe bileta sportive. Si një shenjë e zhvilluar nga një komunitet sportiv, ne fokusohemi në nevojat e anëtarëve të komunitetit tonë të adhuruesve të sportit.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles