Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Shenja e listave të grumbulluesve të të dhënave të pacientëve në botë në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Më 20 qershor, ProBit Global do të listojë FAKT -in , tokenin si për verifikimin e hostit/ofruesit të të dhënave të imazheve mjekësore në rrjetin Medifakt.

Platforma e blockchain Medifakt kërkon të ulë koston e aksesit dhe menaxhimit të të dhënave të ndërveprueshme të shëndetit dhe imazhit duke decentralizuar transferimin, ruajtjen dhe interpretimin e të dhënave të imazhit mjekësor pasi u shërben tre palëve kryesore të interesuara globalisht: pacientët, ofruesit dhe kompanitë e AI.

Ruajtja e tij në distancë eliminon hostet e panevojshëm të palëve të treta si kompanitë e telemjekësisë që aktualisht kryejnë funksionin e ruajtjes së imazheve mjekësore dhe tarifojnë si ofruesit ashtu edhe pacientët për përdorimin e shërbimeve të tyre.

Prevalenca në rritje e kushteve kronike dhe kërkesa në rritje për vetëkujdes do të bëjë që tregu global i telemjekësisë të arrijë në 113.1 miliardë dollarë deri në vitin 2025, sipas një raporti nga Grand View Research, Inc. Përhapja e internetit, ofrimi i kujdesit virtual dhe Kërkesa në rritje për centralizimin e kujdesit shëndetësor, paraqesin mundësitë e tregut për rastet e përdorimit të kujdesit shëndetësor blockchain .

Medifakt kombinon IoT, AI dhe blockchain për të siguruar mbledhjen e të dhënave në botën reale të imazheve përmes pajisjeve mjekësore, interpretimin e tyre dhe zgjidhjen e çështjes së transparencës në kostot e kujdesit shëndetësor në lidhje me zhvillimin e ilaçeve, pagesat dhe primet e sigurimit.

Procesi përfshin nyjet në rrjet që verifikojnë transaksionet e ruajtjes së të dhënave, si dhe rregulla të tjera të përcaktuara në protokoll. Nyjet shpërblehen në token ndërsa FAKT ndihmon në nxitjen e pacientëve për të inkurajuar ndarjen e të dhënave personale.

Rreth FAKT

FAKT është kodi i pagesës që përdoret për transaksionet e telemjekësisë dhe shërbimeve të tjera mjekësore të zhvilluara në ekosistemin e decentralizuar të kujdesit shëndetësor Medifakt .

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles