Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Listat e shenjave të shpërblimit të të dhënave të përdoruesit të NTH në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Shenja e platformës NTH e cila kërkon të thyejë monopolizimin e të dhënave dhe të shpërblejë përdoruesit për përdorimin e tyre të të dhënave është renditur në ProBit Global .

Shenja NTH përdoret për të kompensuar privatësinë e përdoruesit. Përdoruesit shpërblehen me NTH për ofrimin vullnetarisht të informacionit të tyre gjeolokacional dhe ngarkimin e sa më shumë përmbajtje cilësore me interes në platformën NTH e cila kombinon donacionet, reklamat dhe aktivitetet tregtare bazuar në të dhënat e grumbulluara nga përdoruesit.

Platforma NTH përdor fuqinë e platformave të mediave sociale si Facebook, të cilat gjenerojnë fitime duke tërhequr krijuesit e përmbajtjes të frustruar nga paaftësia për të gjeneruar një pjesë të drejtë në përputhje me përpjekjet e tyre. Këta prodhues të përmbajtjes gjithashtu shpesh ekspozohen ndaj reklamave të pakërkuara, fitimet e të cilave janë monopolizuar kryesisht nga Facebook dhe Google.

Platforma NTH synon të adresojë përdorimin e pamatur të privatësisë së përdoruesve për të gjeneruar fitime pa u kthyer kompensim përdoruesve. Ai dëshiron të merret me çështje si çekuilibri ose shtrembërimi i të dhënave pasi kontribuon në përmirësimin e një ekosistemi të transaksionit të të dhënave dhe dhurimit.

Ndërsa të dhënat e mbledhura nga përdoruesit ndahen në platformë, shpërblimet në tokenat NTH lëshohen në mënyrë proporcionale me përdorimin e të dhënave të një përdoruesi sipas vlerësimeve të përdoruesve të tjerë, përdorimit të tyre për reklama të personalizuara ose çdo aktivitet tjetër të lidhur me ekosistemin .

Shenja NTH do të përdoret gjithashtu si monedhë për donacione, investime, reklama dhe transaksione të tregtisë elektronike. Ai do të luajë një rol kyç në fuqizimin e platformës së shërbimit NTH për të arritur qëllimin e saj të përgjithshëm për të ndërtuar një sistem të drejtë shpërblimi të të dhënave që decentralizon të drejtat dytësore të autorit dhe përmirëson besimin për vlerat universale njerëzore.

RRETH NTH

Shenja NTH është mjeti i shkëmbimit për shërbimet shoqëruese në platformën e transaksioneve të të dhënave të bazuara në bllokun NTH për të krijuar një sistem të lidhur organikisht. Ai lidh ekosistemin NTH pasi synon të realizojë kapitalizmin e decentralizuar të të dhënave për të gjithë njerëzit që prodhojnë dhe konsumojnë të dhëna për donacione, reklama dhe transaksione të ngjashme për të përfituar.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles