Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Lucretius Metaverse Liston Token lojërash të bazuara në ueb në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Monedha amtare e lojës plotësisht të decentralizuar metaverse të bazuar në ueb, Lucretius, është renditur në ProBit Global .

Shenja LUC lejon lojtarët të hyjnë në të gjithë përvojën komplekse të Lucretius – lojërat, tregu NFT dhe logjika e ankandit – siç mundësohet nga platforma e përpunimit të pagesave në blockchain ultra të shpejtë dhe me efikasitet të energjisë XRPL të Ripple.

Lucretius lidh një narrativë bindëse të lojës me metaverse dhe blockchain të ndërtuar mbi një perspektivë për të tërhequr miliona lojtarë – përfshirë ata që mund të futen shpejt nga platformat e tjera kryesore – dhe duke krijuar rrjedha të shumta të gjenerimit të të ardhurave.

Ai përdor transaksionet e shpejta rrufe të XRPL, të cilat ekzekutohen në vetëm 3-5 sekonda dhe tarifat e ulëta të transaksionit për të lehtësuar veçoritë e avancuara dhe në lojë të DeFi, të tilla si vendosja e aksioneve dhe huadhënia për të fituar interes. Organizata e decentralizuar e projektit e quajtur Këshilli Lucretius drejtohet nga komuniteti i lojtarëve.

Shenja LUC përdoret si një mjet shkëmbimi dhe për të blerë artikuj brenda kompleksit Lucretius, duke përfshirë NFT-të dhe asete të tjera dixhitale. LUC mund të vendoset për të fituar shpërblime, duke nxitur pjesëmarrjen dhe tërheqjen e përdoruesve në kompleksin Lucretius ndërsa përdoruesit përfundojnë detyrat, fitojnë konkurse ose marrin pjesë në aktivitete të tjera brenda ekosistemit Lucretius.

RRETH LUC

LUC i lejon përdoruesit të luajnë, të investojnë dhe të bëhen pjesë e kompleksit Lucretius. Ajo pasqyrohet si një kriptomonedhë që operon në rrjetin XRPL i cili përpunon mijëra transaksione në të njëjtën kohë pa u mbingarkuar si rrjeti Ethereum.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles