Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Lojërat e Revolucionit të Platformës eSports marrin rrugën e IEO në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Si pjesë e angazhimit të saj ndaj ekosistemit më të gjerë P2E, ProBit Global ka zgjeruar rrjetin e saj të partneriteteve GameFi për të përfshirë një nga repartet kryesore të lojërave në hapësirë, Crypto Gaming United .

Ekipi i CGU do të marrë pjesë në një AMA të ardhshme në kanalin zyrtar Telegram të ProBit Global më 25 janar 2022, ora 07:00 UTC për të ofruar përditësime mbi zhvillimin. Një çantë çmimesh prej 500 CGU do t'u shpërndahet 10 fituesve të ngjarjeve gjatë sesionit të drejtpërdrejtë të pyetjeve dhe përgjigjeve dhe kuizit interaktiv.

Mbështetur nga investitori engjëll Mark Carnegie i cili udhëhoqi raundin fillestar prej 5 milion dollarë së bashku me CEO të Chrono.tech Sergei Sergienko, CGU siguroi një fond shtesë prej 2.5 milion dollarësh pas një mbylljeje prej gjashtë sekondash për IDO-në e saj të mbajtur në shkëmbimin e pronarit të platformës TimeX.

CGU ndjek hapat e pionierëve të tjerë të GameFi duke ofruar bursa ose kapital paraprak në formën e aseteve NFT si Axies për lojtarët për të grumbulluar argumente SLP në Axie Infinity .

Një faktor kryesor diferencues pas CGU-së është qasja e saj holistike për të mbështetur mundësitë e mëdha ekonomike në metaversin që përmban kurse trajnimi që synojnë pajisjen e lojtarëve me aftësi afatgjata të fitueshme parash. Platforma e mësimit ndihmon në hapjen e mundësive të ndryshme ekonomike së bashku me platformën e saj të koncerteve të pavarura LaborX, ku mund të dorëzohen aplikimet për bursa .

Për më tepër, një plan pensioni që përfaqëson midis 3-5% aktualisht po i nënshtrohet testimit si pjesë e ofertës së ekipit për të rritur rrjetin e sigurisë financiare për të gjithë përdoruesit e tyre në bord.

Vlerësimi i CGU bazohet në një indeks të të ardhurave të të gjithë ekosistemit dhe zotërimeve të aseteve dixhitale, duke e bërë atë disi një bast për zhvillimin e ardhshëm të Metaverse dhe komunitetit të ndërlidhur të lojërave, i cili përfshin nxjerrjen e një DAO të ardhshme.

Mbajtësit e CGU mund të fitojnë shpërblime dhe të drejta qeverisjeje së bashku me aksesin e hershëm në numrin në rritje të rrjetit të titujve dhe veçorive të lojërave ndërsa investitorët vazhdojnë të heqin sasi të konsiderueshme fondesh në lojërat P2E dhe kripto.

RRETH CGU

Crypto Gaming United (CGU) është një platformë që bashkon njerëzit nga vendet në zhvillim për të ndërtuar një ekonomi të re virtuale dhe për të fituar të ardhura të qëndrueshme, ndërsa mësojnë aftësi të reja dixhitale dhe angazhohen me komunitetin global të lojërave të blockchain.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles