Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Shpërblimet Web3 u lehtësuan: Listat e katrorit magjik në ProBit Global

Published date:

Lidhja me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – Sheshi Magjik (SQR), një platformë e decentralizuar web3 për të ndihmuar përdoruesit në gjetjen e projekteve të nivelit më të lartë Web3, lista në ProBit Global . Duke ofruar projekte Web3 me cilësi të lartë dhe të sigurt, ai përmirëson përvojën e investimit në Web3, duke fuqizuar përdoruesit të zbulojnë sipërmarrjen e tyre të ardhshme me besim, pavarësisht nga prejardhja e tyre.

Magic Square prezanton Magic Store, dyqanin e aplikacioneve Web3 ku përdoruesit mund të zbulojnë, eksplorojnë dhe angazhohen me aplikacione dhe lojëra të verifikuara të Web3. Për më tepër, Magic Square i lejon përdoruesit të votojnë dhe të vërtetojnë projekte të reja që u jep atyre një rezultat besimi, të ngjashëm me platformat e tjera të shërbimit të rishikimit, duke ofruar komente dhe vlerësime për të siguruar sigurimin e cilësisë. Ky mekanizëm votimi gjithëpërfshirës lejon transparencë kur projektet Web3 janë të listuara në platformë.

Për më tepër, Magic Square i lejon përdoruesit të fitojnë shpërblime duke marrë pjesë në programin e tyre të filialit Magic Boost, duke u dhënë përdoruesve pikë Karma për t'i shlyer për shpërblime reale më vonë. Pikët karma mund të grumbullohen me veprime të thjeshta, si p.sh. pretendimi i një shpërblimi, votimi, regjistrimi, regjistrimi i përditshëm, etj. Ky stil shpërblimi i gamifikimit i josh përdoruesit të angazhohen me platformën, duke i mbajtur ata të interesuar për përfitime të vazhdueshme.

Për më tepër, shenjat SQR të Sheshit Magjik janë themeli i ekosistemit të tyre. Duke zhbllokuar argumentet SQR, anëtarët mund të fitojnë përfitime dhe akses në ofertat e nxehta, biletat ajrore dhe lotaritë duke ruajtur pronësinë e tokenëve të tyre. Kjo përmirëson përvojën e përdoruesit dhe ofron dobi për argumentet e tyre që nuk është vetëm mjeti i zakonshëm i basteve që gjendet në projekte të tjera.

Për më tepër, Magic Square ka një program anëtarësimi magjik ku abonimet e bazuara në nivele janë të disponueshme nga nivelet bazë, plus dhe premium dhe premium plus. Të gjitha nivelet kanë shpërblime të ndryshme. Për shembull, nëse jeni në nivele premium, përdoruesit mund të kenë akses në shumëzues më të lartë të pikëve Karma, gjë që jep më shumë pikë për t'u shlyer për shpërblime. Bonuset më të larta të komisionit dhe fluturimet ekskluzive janë prioritet për nivelet premium në krahasim me nivelet më të ulëta. Ky sistem niveli krijon një mekanik të drejtë shpërblimi për ata që kërkojnë të fitojnë shpërblime të larta për vendosjen e shenjave të tyre SQR.

Si përfundim, listimi Magic Square (SQR) në ProBit Global, ofron një përvojë të re për përdoruesit që kërkojnë të eksplorojnë aplikacionet Web3 në platformën e tyre. Sheshi Magjik përfshin gamifikimin për të fituar pikë për t'i shlyer për shpërblime. Me sistemin e tyre unik të shpërblimeve, Magic Square është ndërtuar për përdoruesit që e duan bujqësinë për shpërblime. Shikoni listën e Magic Square në ProBit Global dhe merrni pjesë në konkursin tregtar të Magic Square në ProBit Global për të fituar shpërblime falas.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles