Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Zhbllokimi i së ardhmes së softuerit: Listat STANDUP në ProBit Global

Published date:

Lidhja me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – STANDUP, platforma inovative Web3 lançon tokenin e tyre në ProBit Global . Ofrimi i një përzierje softuerësh dhe zgjidhjesh blockchain për të inovuar mënyrën se si ne angazhohemi me softuerin dhe përmbajtjen dixhitale në internet.

STANDUP ofron zgjidhje të bazuara në platforma, duke lidhur pa probleme industri të ndryshme. Me përdorimin e teknologjisë blockchain, STANDUP siguron shpërndarje efikase dhe të sigurt të përmbajtjes së softuerit, duke inkurajuar përdoruesit në mbarë botën të aksesojnë, instalojnë, shpërndajnë dhe përdorin përmbajtje duke përdorur STANDUP Tokens.

Ekosistemi STANDUP është krijuar për të siguruar nevojat e përdoruesve të softuerit dhe bizneseve B2B, duke nxitur një marrëdhënie kohezive që përfiton të gjitha palët e interesuara. Përdoruesit mund të blejnë dhe aksesojnë pa mundim softuer në platformën STANDUP duke përdorur tokenat STANDUP, duke zhbllokuar zbritjet dhe përfitimet e anëtarësimit. Përveç kësaj, përdoruesit kanë mundësinë të japin komente për produktet, duke fituar shpërblime që nxisin ekosistemin dinamik të platformës.

Nga ana B2B, STANDUP bashkëpunon ngushtë me kompani të palëve të treta për të regjistruar dhe verifikuar produkte që plotësojnë kërkesat e përdoruesve. Reagimet në kohë reale përmirësojnë bizneset B2B për të thjeshtuar testimin e produktit dhe ofron njohuri të zbatueshme nga përdoruesit për të përmirësuar produktin, duke kursyer kështu kohë dhe kosto në zhvillimin e produktit.

Për më tepër, STANDUP po eksploron raste të ndryshme të përdorimit të lojërave me zinxhir si "Play-to-Earn" (P2E) dhe përdorimin e argumenteve jo të këmbyeshëm (NFTs), STANDUP synon të përmirësojë përvojën e lojërave dhe të riformësojë modelin e të ardhurave të industrisë së lojrave për vitet e ardhshme. .

“Jam shumë i emocionuar për ekosistemin e STANDUP-it dhe për atë që ata po ndërtojnë. Si një lojtar, zhvillimi i STANDUP i lojërave blockchain dhe rasti i përdorimit të NFT-ve është vërtet intrigues, ai hap një hapësirë të re për lojtarët që të eksplorojnë përvoja të reja të lojërave që nuk kanë qenë të disponueshme në hapësirën tradicionale të lojërave. – David Lim, Menaxher i Partneriteteve Strategjike në ProBit Global.

Ndërsa peizazhi dixhital vazhdon të zhvillohet, STANDUP është një nga platformat web3 për t'u mbajtur nën sy. Duke ofruar një zgjidhje gjithëpërfshirëse si për përdoruesit ashtu edhe për bizneset, me një përzierje softuerësh, lojërash dhe zgjidhjesh blockchain, STANDUP po ndërton një ekosistem unik i gatshëm për të ripërcaktuar të ardhmen e platformave web3.

Sigurohuni që të shikoni listën e STANDUP-it në ProBit Global, si dhe ngjarjet dhe garat e ardhshme , që është një mundësi e shkëlqyer për të korrur përfitimet e lançimit të STANDUP-it ProBit Global.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles