Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

ProBit Global jep një shans më shumë për të blerë ETH me një zbritje prej 50% përpara bashkimit

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Bashkimi i Ethereum është afër dhe Ekskluzivi i ProBit Global po u ofron tregtarëve një mundësi tjetër për të blerë disa nga asetet vendase të rrjetit, Ether (ETH), me gjysmën e çmimit të tij . Shitja me zbritje, e cila pason edicionin Ekskluziv ETH të Majit , është të lejojë më shumë përdorues të zotërojnë dhe mbajnë një pjesë të kriptomonedhës së dytë më të madhe aktuale sipas kapitalit të tregut, ndërsa ajo arrin një moment historik. Rrjeti kryesor ekzistues i Ethereum - i bazuar në një mekanizëm të provës së punës (PoW) - do të shkrihet me shtresën e re të konsensusit të provës së aksioneve (PoS), Zinxhiri Beacon , në fillim të muajit të ardhshëm . I përshkruar si azhurnimi më i ndërlikuar në Ethereum deri më sot, pikëpamja mbizotëruese është se rrjeti do të shihte disa ndryshime pas Merge. Ndryshimet pritet të kenë një ndikim gjithëpërfshirës në ekosistemin e Ethereum duke përfshirë vlerën e ETH.

Ndërprerësi është miqësor me mjedisin

Përmirësimi do të thoshte shumë për axhendën eko-miqësore të Ethereum. Sistemi PoS do të përdorte vërtetues për të siguruar rrjetin Ethereum dhe për të vërtetuar transaksionet në blockchain në vend të minatorëve siç është me PoW. Kjo do të rezultojë në uljen e energjisë së konsumuar nga rrjeti në <0,05% të sasisë së tij para bashkimit—ose do të bëhet ~ 2000 herë më efiçiente ndaj energjisë. Duke marrë parasysh se si debati mbi kontributin e kriptomonedhave në çështjet mjedisore ka qenë mjaft intensiv, kalimi PoS do të ishte një fitore për Ethereum në shumë fronte. Rrjeti do të ndahet nga projektet e tjera që përdorin sasi të mëdha të energjisë elektrike dhe burime të energjisë jo të rinovueshme, si qymyri për të fuqizuar algoritmet komplekse.

Ethereum do të ishte më i mirë për botën e korporatave

Nga Google në Amazon dhe BNP Paribas, Ethereum ka qenë gjithmonë zgjedhja e preferuar e blockchain për rastet e përdorimit të ndërmarrjeve . Ata e përdorin rrjetin për të gjurmuar dërgesat në zinxhirët e furnizimit, mallrat e konsumit, bankat, shërbimet financiare, etj. Bashkimi që i mundëson Ethereum-it të shmanget duke u parë si një rrjet gëlltitës energjie vetëm sa do të thellonte interesin e korporatave në infrastrukturën e tij. Heqja e kufizimit të energjisë do të forconte përqafimin e Ethereum nga bota e korporatave pasi rrjeti i tij bëhet një i dashur i rasteve të reja të përdorimit të shumë institucioneve.

Ethereum ka të ngjarë të rrisë dominimin e tij në DeFi, dApps

Ndërkohë që zinxhirët e rinj të bllokut po fitojnë tërheqje, Ethereum mbetet blloku më i madh publik i mundësuar nga kontrata inteligjente për zhvillimin e DeFi – i njohur për të fuqizuar shumicën e të gjitha aplikacioneve ekzistuese të decentralizuara (dApps). Shumica e produkteve dhe shërbimeve financiare të bazuara në blockchain të ofruara, aplikacionet DeFi funksionojnë në Ethereum dhe varen nga ETH si monedha bazë e rrjetit. Me vendosjen e Merge për të ndikuar në përdorimin e kriptomonedhës për pagesa, përdorimi i ETH në hapësirën DeFi - e cila aktualisht ka mbi 62 miliardë dollarë vlerë totale të mbyllur në asete dixhitale - është vendosur të rritet.

Të gjitha këto, dhe disa faktorë të tjerë të konsideruar, e bëjnë Ethereum të duket më premtues për të pasur një ekosistem në zhvillim.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles