Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Rrjeti Volare i bazuar në ekuilibër lëshon IEO për tokenin komercial të bllokut në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Shenja e platformës së parë për të adresuar trilemën e blockchain dhe për të qenë një rrjet kryesor komercialisht i zbatueshëm ka lançuar IEO-në e saj në ProBit Global .

VOLR është një shenjë e shërbimeve me përdorim të kufizuar vetëm në Rrjetin Volare , i cili operohet dhe synon të provojë dobinë komerciale të teknologjisë së re "Equilibrium". Zhvilluar nga EQBR Holdings, motori i blockchain Equilibrium u krijua për të zbutur të metat themelore sistemike të platformave ekzistuese të blockchain, si shpejtësia më e ngadaltë dhe shkallëzueshmëria e ulët.

VOLR do të përdoret për të rezervuar dhe matur vlerën e shërbimeve të ofruara në rrjet dhe për të nxitur funksionimin e nyjeve të verifikuesit. Vlera e tij do të rritet vazhdimisht nga ekosistemi produktiv i krijuar brenda Rrjetit Volare, ku zhvilluesve u ofrohen shërbime të ndryshme duke përfshirë Airdrop & Launchpad për të lehtësuar promovimin e biznesit dhe investimet.

Rrjeti ofron gjithashtu Game Center si një hapësirë shpërndarjeje (dmth. dyqan aplikacionesh), një shkëmbim të decentralizuar në zinxhir të aseteve virtuale të bazuara në të dhëna dhe një treg NFT për zhvilluesit që të komercializojnë produktet ose rrjetet e tyre dhe të zgjerojnë bizneset e tyre.

Ofruesit e shërbimeve në Rrjetin Volare do të paguajnë VOLR për të përmbushur detyrimet e depozitimit, rezervës ose aksioneve. Shenja do të përdoret për të paguar tarifat për shërbimet e ofruara nga operatorët e rrjetit Volare dhe si zgjidhje pagese nga kompanitë e lojërave në rrjet. VOLR do të përdoret gjithashtu për mbledhjen e fondeve nëpërmjet Launchpad i cili ofron veçori të shitjes publike dhe airdrop

RRETH VOLR

VOLR është monedha kryesore e ekosistemit Volare. Ajo do të luajë rolin e "tokenit kryesor të platformës onramp" si monedhat e para të bazuara në Equilibrium, të cilat më vonë mund të shkëmbehen me asete të tjera virtuale në rrjetin kryesor EQBR.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles