Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Blloqet e financave të zgjidhjes mikro-bankare përfundon fazën e verifikimit për të siguruar slotin e 16 shkurtit në tastierën e përshpejtuar të nisjes së ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Finance Blocks po ecën përpara me një Premium Launchpad IEO , gurthemeli i ProBit Global për mbledhjen e përshpejtuar të fondeve në fazat e hershme.

Duke filluar nga 16 shkurti, FBX do të shikojë të përfitojë nga suksesi i hershëm i veçorisë Launchpad duke mbledhur 350 mijë dollarë për projektin e blockchain Medium dhe 50 mijë dollarë për SportX me shenjat e tij SOX 4X pas listimit .

Shërbimet financiare që synojnë t'i shërbejnë të paprivilegjuarve, si shoqëritë e kreditimit kooperativë, mbeten të rrënuara nga mungesa e mbikëqyrjes dhe rregullimit, ndër shumë çështje të tjera.

Finance Blocks synon të "bankojë të pabankuarit", një term i zakonshëm i përdorur në hapësirën e kriptove duke iu referuar nevojës për të rritur gjerësinë e shërbimeve financiare për komunitetet e margjinalizuara me norma pa bankë në vendet deri në 71%.

Bashkëthemeluesi dhe CEO Jake Seltzer mori çmimin Start-up Leader of the Year në kategorinë Fintech për platformën e tij mikrofinanciare që përdor teknologjinë blockchain me një themel të ndërtuar mbi Ethereum dhe Polygon .

Ekipi kërkon të kapërcejë hendekun e shërbimit financiar midis instituteve financiare rurale, ose RFI, dhe atyre të pashërbyer duke rinovuar infrastrukturën joefikase të trashëgimisë me homologët e tyre të përmirësuar dixhitalisht.

Për shembull, kontratat inteligjente do të sigurojnë “ rezultatet inteligjente të kredisë ” pasi mungesa e kredisë së verifikueshme mbetet një pengesë e rëndësishme për të pabanuarit. Falë një libri dixhital që ruan në mënyrë të pandryshueshme të dhëna financiare, RFI-të mund të vlerësojnë me saktësi besueshmërinë financiare dhe të caktojnë rezultate të përshtatshme krediti në emër të përdoruesve.

Dyqanet e kreditit të ruajtura në mënyrë transparente mund të verifikohen edhe nga institute të tjera bankare përmes kodeve FBX, duke demokratizuar më tej aksesin në kredi financiare si EMI me tarifa më të favorshme.

Me koston mesatare për dërgimin e një dërgese ndërkufitare gjatë tremujorit të parë të 2021 në 6.4% , FBX do të luajë gjithashtu një rol jetik në lehtësimin e transaksioneve ndërkufitare të përballueshme pasi dërgesat mbeten vendimtare për jetesën financiare të shumë komuniteteve.

RRETH BLOKET FINANCIARE

Finance Blocks funksionon si një zgjidhje Platformë si Shërbimi (PaaS) për Institucionet Financiare Rurale përmes së cilës ata mund të dixhitalizojnë procesin e tyre bankar. Finance Blocks mbështetet nga teknologjia e fundit që u mundëson institucioneve të ofrojnë oferta financiare pa probleme për popullsinë rurale. Finance Blocks ka integruar protokollin Polygon dhe synon të shtyjë të gjitha informacionet në Blockchain Ethereum. Aktualisht, ekosistemi ynë mbështet 1000 transaksione në sekondë. Platforma lidhet pa probleme me sistemet kombëtare të identitetit dhe zgjeron një depo të sigurt për të dhënat e identifikimit të përdoruesve në blockchain.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles