Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Ripërcaktimi i Bitcoin DeFiTrading: Listat OrangeDX në ProBit Global

Published date:

Lidhja me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – OrangeDX (O4DX), një platformë e decentralizuar e Bitcoin, është e listuar në ProBit Global . OrangeDx ripërcakton përvojën e Bitcoin DeFi për përdoruesit që të tregtojnë, shkëmbejnë dhe lëshojnë tokenet BRC20 duke përdorur zgjidhje inovative blockchain të ofruara nga OrangeDX. Ky artikull do të nxjerrë në pah ofertat unike të OrangeDX për entuziastët e kriptove që kërkojnë një platformë për të hyrë në përvojën e Bitcoin DeFi.

Platforma e OrangeDX ofron një gamë të gjerë funksionesh dhe shërbimesh për investitorët dhe çështjet e shenjave. Një nga veçoritë e tyre unike është Ura e tyre O4DX, e cila është një zgjidhje e lehtë për lëvizjen e argumenteve BRC-20 midis zinxhirit vendas BTC dhe zinxhirit Ethereum. Kjo aftësi për të kapërcyer argumentet BRC-20 nëpër zinxhirë të ndryshëm ofron ndërveprueshmërinë për përdoruesit për të transferuar asetet e tyre nëpër zinxhirë të ndryshëm, duke përmirësuar aksesin në BRC-20.

Një veçori tjetër unike e OrangeDX e prezantuar për përdoruesit është krijuesi i tyre i automatizuar i tregut që ofron shkëmbime efikase të aseteve, duke ndihmuar në uljen e çmimit të minimizuar. Kjo veçori ndihmon me diferenca të mëdha çmimesh për shkak të rrëshqitjes, duke i dhënë përdoruesit një çmim optimal kur kryen një transaksion.

Përveç kësaj, OrangeDX prezanton rregullime në kohë reale të parametrave të grupit të likuiditetit për të siguruar trajtimin optimal të tregtimeve. Kjo u jep përdoruesve mundësinë për të tregtuar argumentet më pak të njohura BRC-20 pa shqetësimin e likuiditetit. Për më tepër, platforma e përhershme e tregtimit e OrangeDX u mundëson përdoruesve të tregtojnë kundrejt aseteve kryesore pa tarifa transaksioni për gazin, me fitime të marra në tokenat O4DX. Platforma është një zgjidhje e balancuar mirë e likuiditetit për tregti efikase dhe sigurim likuiditeti.

OrangeDX po ndërton një platformë premtuese të projektit BRC-20 në fazën e hershme, për investitorët që të kenë një shans për të marrë pjesë. Krahasuar me platformat tradicionale ku ka kërkesa të ndërlikuara si aksionet ose një sistem niveli për të marrë një mundësi për të investuar në projekte të fazës së hershme, OrangeDX thjesht i lejon investitorët të paguajnë një tarifë të vogël token O4DX dhe të depozitojnë fondet e tyre në kontratën e nisjes për shpërndarje, duke përdorur një bazë që vjen i pari, shërbimi i parë. Kjo qasje synon të rrisë pjesëmarrjen dhe aksesin për investitorët që kërkojnë të investojnë në projekte të fazës së hershme.

Në përgjithësi, listimi i OrangeDX (O4DX) në ProBit Global, sjell një përvojë të re unike Bitcoin DeFi për investitorët dhe projektet për të hyrë në zgjidhjet e Bitcoin DeFi. Me një gamë të gjerë ofertash nga veçoritë e urës deri te funksionet e nisjes, OrangeDX po promovon aksesin për rritje për ata që posaçërisht shikojnë platformat defi të Bitcoin. Shikoni listën e OrangeDX në ProBit Global dhe merrni pjesë në konkursin tregtar të OrangeDX në ProBit Global për të fituar shpërblime falas.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptomonedha dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

ProBit Global Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles