Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Token GTAI i Protokollit GT i listuar në ProBit Global

Published date:

Lidhja me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – Përqafoni të ardhmen e tregtimit të AI dhe menaxhimit pa probleme të portofolit të kriptove me listën e shenjave GTAI të Protokollit GT në shkëmbimin kryesor të kriptomonedhave ProBit Global.


Duke shfrytëzuar përpunimin e sofistikuar të gjuhës natyrore, Protokolli GT heq barrierat për investimin duke prezantuar një ndërfaqe bisedore të aksesueshme të AI. Duke iu përgjigjur kërkesave të zërit dhe tekstit, AI i saj fuqizon përdoruesit e zakonshëm për të ndërtuar strategji të optimizuara të kriptove në shkëmbimet e centralizuara dhe të decentralizuara, si dhe tregjet NFT - pa aftësi komplekse teknike.

Me miliona tregtarë me pakicë që hyjnë në hapësirë në fazën e hershme të Web3, Protokolli GT synon të drejtojë të ardhurit përmes mjeteve të tij të personalizuara të edukimit dhe shërbimeve të automatizuara të tregtimit. Deri në vitin 2025, ajo pret që mbi 100 milionë përdorues të përdorin asistentin e saj inteligjent për pjesëmarrje të thjeshtuar në mundësitë e kriptomonedhave.

Shenja GTAI ushqen shpërblimet e ekosistemit ndërsa mundëson qeverisjen e komunitetit mbi drejtimin strategjik të Protokollit GT. Nëpërmjet zotërimeve afatgjata, aksioneve dhe përfitimeve ekskluzive të produkteve, mbajtësit e tokenave janë gati të përfitojnë ndjeshëm nga misioni i Protokollit GT për të shfrytëzuar kërkesën e pashfrytëzuar të tregut global të kriptove.

Cituar në listim, Onur Özcan, BD dhe Menaxheri i Partneriteteve në ProBit Global tha: "Ne jemi të emocionuar për të rritur aksesin e shenjave të AI përmes gjurmës sonë të konsiderueshme dhe bazës së përdoruesve, veçanërisht duke pasur parasysh kushtet e tregut dhe mundësitë e investimit që ekzistojnë në hapësirën e AI për momentin.”

Me përvojat inovative të përdoruesve dhe garancitë më të forta të industrisë, ProBit Global ofron ekspozim të besueshëm për projektet e blockchain me potencial të lartë si Protokolli GT pasi ofron një paradigmë të re të investimeve intuitive të fuqizuara nga AI.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles