Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

ProBit Global Exclusive: BNB është tokeni i parë i shkëmbimit i ofruar me 50% ulje

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Popullariteti në rritje i argumenteve të shkëmbimit ka bërë që ProBit Global të zgjedhë BNB si tokenin e radhës dhe të parë të bazuar në shkëmbim për ngjarjen e tij Ekskluzive . Reduktimi kryesor prej 50% i ngjarjes u ofron përdoruesve mundësinë për të kyçur abonimet për të blerë kriptomonedhën që fuqizon ekosistemin Binance për gjysmën e çmimit të saj të tregut duke filluar nga 18 tetori 2022.

Rëndësia në rritje e argumenteve të shkëmbimit

Në përgjithësi, argumentet e shkëmbimit si BNB dhe PROB e ProBit Global ndihmojnë për të nxitur aktivitetet në platformat e tyre përkatëse. Këto aktivitete mbajnë përdoruesit dhe tërheqin të rinj për të përfituar nga përfitimet shtesë që u ofrohen palëve të përfshira. Ofertat përfshijnë zbritje në tarifat e tregtimit, një rritje në komisionet e referimit dhe pjesëmarrje në ngjarje specifike, siç është ngjarja ekskluzive BNB përmes abonimit PROB .

Shenjat e këmbimit përbëjnë një nga sektorët më të mëdhenj në treg. Bazuar në rreth 38 sektorë të ndryshëm të përcaktueshëm brenda tregut të kriptomonedhave, argumentet e këmbimit vijnë në krye me një dominim sektori prej 7.20% dhe një kapitalizim tregu prej 67.93 miliardë dollarësh që nga ky shkrim. Vlerësimi tregon gjithashtu se 10 argumente të bazuara në shkëmbim, përfshirë BNB, bëjnë listën e 100 aseteve më të mira të kriptove sipas kapitalit të tregut.

BNB udhëheq paketën

Sipas platformës së të dhënave të kriptomonedhave CryptoCompare, Binance ishte shkëmbimi më i madh i kriptomonedhave sipas vëllimit që nga gushti, me një vëllim tregtimi prej 438 miliardë dollarësh. Rishikimi i tij thotë se Binance mbetet platforma lider me 55.1% të pjesës së tregut, si dhe shkëmbimi më i madh i centralizuar sipas vëllimit të tregtimit.

Shkëmbimi vazhdon të prezantojë veçori për të rritur dobinë e aktivit të tij vendas, BNB dhe stablecoin BinanceUSD (BUSD). BNB përdoret për të paguar për mallra dhe shërbime dhe për të shlyer tarifat e transaksionit në Zinxhirin BNB. Ndërkohë, prezantimi i konvertimit automatik të depozitave të përdoruesve në USD Coin Pax Dollar (USDP) dhe TrueUSD (TUSD) në BUSD ndihmoi në rritjen e likuiditetit dhe efikasitetit të kapitalit në platformën e tij.

Hakimi i fundit i një ure ndër-zinxhirore që lidhet me BNB Chain pa 2 milionë tokena BNB të vjedhura dhe vlera e BNB ra me më shumë se 3% në 285,36 dollarë për monedhë, sipas të dhënave të CoinMarketCap. Megjithatë, djegia e planifikuar tremujore e BNB-së , që synon reduktimin e përhershëm të furnizimit të saj total në 100 milionë BNB – aktualisht në 165 milionë – pritet të vazhdojë të rrisë vlerën e saj.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles