Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

AI takohet me Blockchain: Prometheum Prodigy bashkohet me ProBit Global Sparks AI Possibilities

Published date:

Lidhja me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – Po mendoni për përzierjen e blockchain dhe inteligjencës artificiale së bashku? Njihuni me Prometheum Prodigy, një blockchain i ri inovativ i AI Layer 2, i vendosur të bëjë zhurmë në botën e kriptove ndërsa bashkohet me ProBit Global për listim. Kjo lëvizje strategjike ofron shpejtësi dhe siguri brenda ekosistemit Ethereum, të gjitha të mundësuara nga teknologjia artificiale.

Prometheum Prodigy (PMPY) , ka risi për të kapërcyer kufizimet e rrjetit Ethereum. Duke prezantuar një zgjidhje AI Layer 2 për të ndihmuar me shkallëzueshmërinë, Prometheum Prodigy synon të reduktojë kostot e transaksionit dhe të përmirësojë performancën e përgjithshme të Ethereum. Arkitektura e saj integron teknologjitë e sigurisë kibernetike dhe AI për të siguruar disponueshmërinë e të dhënave të arritshme, duke ofruar një zgjidhje të fuqishme efikase për entuziastët e blockchain.

Disa mjete të dukshme që ofron Prometheum Prodigy është një platformë e avancuar Staking që u mundëson investitorëve të aksionojnë argumentet e tyre me norma atraktive të përqindjes vjetore. Prometheum Prodigy prezanton gjithashtu një aplikacion celular për të përmirësuar tregtimin e kriptove duke ofruar një shkëmbim të decentralizuar me shumë zinxhirë me veçori të AI për analitikë. Këto veçori ndihmojnë tregtarët në marrjen e vendimeve të informuara dhe optimizimin e përvojës së tyre tregtare.

Me një furnizim total prej 1,000,000,000 tokenash, Prometheum shpërndan rreth 5% kthime në marketing, zhvillim dhe financim, duke siguruar likuiditet përmes rezervave të bllokuara dhe kthime reflektimi 2% për mbajtësit. Kjo tokenomikë u jep përsëri mbajtësve që kërkojnë kthime nga investimet e tyre. Është e rëndësishme të theksohet se Prometheum Prodigy është një shenjë e shërbimeve dhe nuk është një shenjë sigurie ose e rregulluar.

Si përfundim, listimi i Prometheum Prodigy në ProBit Global është një moment historik i rëndësishëm në ofrimin e teknologjisë së blockchain dhe inteligjencës artificiale për entuziastët e kriptos. Me platformën e tij inovative të blockchain të shtresës 2 të AI, duke ofruar stabilitet, kosto të reduktuara të transaksionit dhe siguri, Prometheum Prodigy është vendosur të bëjë zhurmë në hapësirën e kriptove.

Shikoni listën e Prometheum Prodigy (PMPY) në ProBit Global dhe merrni pjesë në konkursin e tyre tregtar në Probit Global. Jini në gatishmëri për ngjarjet e ardhshme të basteve PMPY dhe mundësitë e shpërblimit simbolik .

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

ProBit Global Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles