Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Zinxhiri inkube i Blockchain-it të produkteve të integruara në media zbulon mundësinë e blerjes së ICB në fazën e hershme në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Pas partneritetit të tij të fundit me ProBit Global, Incube Chain ka lançuar IEO-në e tij të parë për të çuar më tej misionin e tij të minierave dhe nxjerrjes së të dhënave të produkteve të integruara nga përmbajtje të ndryshme mediatike për të shpërndarë triliona të dhëna në motorët e kërkimit parësor.

Zinxhiri Incube kryqëzohet midis sektorit OTT dhe vendosjes së produktit, me të parin që parashikohet të rritet në një vlerë tregu 257,37 miliardë dollarë deri në vitin 2025 .

Me një propozim të vlerës parësore të nxjerrjes dhe nxjerrjes së meta të dhënave nga produktet për të optimizuar kërkimet organike, veçanërisht për mediat e njohura, projekti përpiqet të sigurojë rrugë reklamimi më efektive për të arritur audiencën e synuar.

Kërkesa për produkte në media, duke filluar nga mallrat e popullarizuara nga shfaqjet televizive, për shembull, ka qenë në rritje për shkak të sektorit OTT. Për të përmbushur këtë rritje të interesit, Zinxhiri Incube është pozicionuar për të optimizuar procesin e kërkimit për përdoruesin fundor duke ndihmuar motorët e kërkimit të ofrojnë të dhëna shumë të rëndësishme për t'iu përgjigjur pyetjeve të përdoruesve.

Shenja ICB kryesisht ofron transmetime më efikase të reklamave për markat që kërkojnë të lidhen me audiencën e tyre të synuar pa u vlerësuar nga konkurrentët me xhepa më të thellë.

Stimujt e ICB përfshijnë shpërblime për pjesëmarrësit dhe ofruesit e të dhënave, ndërsa ofrojnë një pagesë me kosto efektive dhe të përshtatshme për palët e interesuara për të regjistruar reklamat e tyre.

RRETH ZINXHIRIT INKUBE

Platforma Incube lidh nevojat e reklamuesve të markave dhe shikuesve. Kompanitë e markave mund të maksimizojnë efektin reklamues të produkteve të sponsorizuara dhe shikuesit mund të shikojnë media dhe të marrin informacione për produktin falas në të njëjtën kohë.

Ekosistemi i Zinxhirit Incube përmirëson integritetin dhe pakthyeshmërinë e informacionit përmes tre shtresave kryesore: Partnerët e Incube, Blockchain & të dhënat dhe shtresat e shërbimeve të API-ve për të lidhur pjesëmarrësit, shikuesit dhe reklamuesit me një platformë të efektshme.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles