Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Real World Asset Bridge Joltify Finance hap IEO ProBit Global për të trajtuar hendekun financiar të tregtisë globale prej 1.5 T $

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Përpjekja më e fundit e Joltify Finance e ndërprerësit të DeFi-së për të lehtësuar financimin e tregtisë së NVM-ve ka çuar në një fushatë dixhitale për mbledhjen e fondeve në ProBit Global që përmban tokenat JOLT .

Joltify Finance është një blockchain me konsensus PoS i ndërtuar në Cosmos dhe i siguruar nga 11 vërtetues aktivë me raunde të ndryshme që filtrojnë dhe rrotullohen nyjet për të ruajtur një shkallë të lartë decentralizimi dhe sigurie.

Ura DeFi prek likuiditetin e kriptove për SME-të që përballen me një betejë të vështirë në botën e financimit të tregtisë pasi normat e interesit për SME-të janë dukshëm më të larta se korporatat e mëdha me vlerësime më të ulëta të rrezikut. Për më tepër, mbi 40% e të gjitha aplikacioneve për financimin e tregtisë të refuzuara vijnë nga NVM- të me mungesë kolaterali dhe masat KYC të përmendura si arsyet më të përsëritura për refuzim.

Joltify Finance trajton një nevojë të rëndësishme të tregut pas hendekut aktual financiar të tregtisë globale prej 1.5 T $ duke kombinuar elementët kryesorë të DeFi si monedhat e qëndrueshme dhe bashkimin e likuiditetit nga asetet e botës reale të Tradfi dhe mjetet e financimit.

NFT shërben si një formë dixhitale e zotërimit themelor të dokumenteve dhe huave, duke mundësuar huadhënien e aktiveve në botën reale bazuar në 3 metrikë bazë: flukset e parashikuara të parasë, vlerën e kolateralit bazë ose fluksin aktual të parasë .

Një partneritet i ri me Manatt, Phelps & Phillips, LLP do të ndihmojë ekipin të lundrojë në peizazhin rregullator në zhvillim të vazhdueshëm së bashku me një marrëveshje me kompaninë e ndërtimit GRN Ndërtuar për të lehtësuar rritjen e sektorit të SME-ve përmes burimeve të decentralizuara të financimit të mbështetur nga aktivet aktuale të botës reale.

RRETH JOLTIFY FINANCE

JOLTIFY është një teknologji blockchain unike, e ndërtuar me porosi, e bazuar në Cosmos, e cila synon të lidhë asetet e botës reale me botën e decentralizuar të financave. JOLTIFY është krijuar për të bashkuar sasinë e madhe të likuiditetit në botën e kriptove me asetet financiare të botës reale. Duke krijuar kështu sinergji të pandërprera midis DeFi dhe botës tradicionale të financave.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles