Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

EMPTY zbulon të ardhmen e udhëtimeve luksoze në Web3 në ProBit Global

Published date:

Lidhja me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – EMPTY, startup-i global me charter ajror është i listuar në ProBit Global , duke sjellë përvoja të reja udhëtimi me qasjen e tij të ndryshimit të lojës Web3 për udhëtime luksoze të personalizuara. Ata po lidhin avionë, aeroplanë të mëdhenj pasagjerësh dhe çarter mallrash me klientët në kohë reale, duke ofruar fleksibilitet për udhëtarët, pavarësisht vendndodhjes së tyre.


EMPTY e kupton se çdo individ ka një kërkesë të ndryshme për udhëtime ajrore, kjo është arsyeja pse ata ofrojnë përvoja të personalizuara udhëtimi në nivel global. Pavarësisht nëse është për një udhëtim të shkurtër pune në një arratisje të gjatë, Empty kujdeset për një gamë të larmishme preferencash udhëtimi. Me planin e EMPTY për të krijuar një rrjet global shitjesh, ai lidh trafikun ajror urban për të krijuar një sistem shitjesh në mënyrë që të ketë operacione të optimizuara, duke kursyer kostot dhe duke përmirësuar përvojën e klientit.

Angazhimi i EMPTY për të ofruar shërbim cilësor shtrihet përtej qiellit. Ajo ofron një shërbim të personalizuar charter, si sallonet e aeroportit VIP dhe shërbimet e limuzinave në 1200 aeroporte në mbarë botën. Kjo përmirëson përvojën e udhëtimit, duke i lejuar klientët të kenë akses në shërbimet e transportit luksoz në momentin që mbërrijnë në aeroportin e tyre derisa të arrijnë destinacionin e tyre përfundimtar.

“BASHKË, ata po udhëheqin rrugën për udhëtime, duke ofruar shërbime çarter të personalizuara me mbi 1200 aeroporte në mbarë botën duke përdorur teknologjinë blockchain vendos standarde dhe përvoja të reja për klientët e Web3 që nuk janë ofruar kurrë më parë, ajo u jep më shumë vlerë konsumatorëve.” – David Lim, Menaxher i Partneriteteve Strategjike në ProBit Global.

Si përfundim, lëshimi i tokenit të EMPTY (EMT) në ProBit Global u ofron klientëve mundësinë për të qenë pjesë e udhëtimit EMPTY. Duke shënuar një epokë të re të udhëtimeve luksoze të mundësuar nga teknologjia blockchain. EMPTY po i hap rrugën një industrie më gjithëpërfshirëse dhe më të aksesueshme të udhëtimeve ajrore, ku klientët jo vetëm që mund të shijojnë përvoja të pashembullta luksoze, por edhe të kontribuojnë në mënyrë aktive në rritjen dhe evolucionin e ekosistemit EMPTY.

Zbuloni listën e EMPTY (EMT) në ProBit Global dhe qëndroni të sintonizuar për ngjarjet e mundshme të aksioneve ose mundësitë e shpërblimit simbolik . Bashkohuni me ne në misionin tonë për të përmirësuar transportin ajror për të gjithë.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles