Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

ProBit Global zgjerohet në blerjen e kriptove me opsionin e kartës së kreditit me DAI Stablecoin

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Fillestarët e kriptove që kërkojnë të zhyten në monedha alternative

Fillestarët e kriptove që kërkojnë të zhyten në monedha alternative (altcoins) tani mund të blejnë xhevahiret e tyre të zgjedhura duke përdorur kripto-n e blerjes së ProBit Global me një opsion karte krediti.

Për ata që kërkojnë më shumë një aktiv me rrezik, stabilcoin DAI i sapo shtuar u jep atyre një mundësi për të rrotulluar një shpërndarje të portofoleve të tyre në asete më të sigurta dhe të shpërndara me shpejtësi.

ProBit Global do të mbajë gjithashtu Ekskluzivën e saj njëjavore më 7 qershor për të mbështetur rritjen e USDC , e cila është bërë një lojtar kryesor në sektorin e monedhave të qëndrueshme për shkak të transparencës së saj të zgjeruar me vërtetimet më të fundit USDC të prillit që konfirmojnë se furnizimi qarkullues prej 49.2 miliardë USDC mbështetet plotësisht nga aktive të shprehura në USD.

Me shkëmbimin që kryen detyrën e mundimshme të verifikimit të projekteve përgjegjëse në listë, veçoria e re bën që udhëtimi i përdoruesve të rinj në tregtimin në klasën e aseteve dixhitale në zhvillim të jetë me më pak telashe, edhe pse ata kënaqin kuriozitetin e tyre për të investuar dhe rritur me kripto të reja projektet.

Porta e pagesave u ofron përdoruesve mundësinë për të blerë aktivet e kuotave të kriptove më të përdorura - BTC, ETH dhe USDT - drejtpërdrejt me monedhat e tyre përkatëse fiat përmes një karte krediti për të fituar ekspozim ndaj mbi 800 altcoins të listuara në ProBit Global.

Të konsideruar si një komponent thelbësor i tregut të kriptove, gurët e rinj altcoin nisen në bursë pothuajse çdo ditë. Plot potencialin e tyre për të revolucionarizuar hapësirën e kriptove, ato përfaqësojnë një mënyrë me kosto të ulët për investitorët – veçanërisht ata të rinjtë – që duan të diversifikojnë portofolin e tyre larg aseteve kryesore si Bitcoin për të dalë në treg.

Ndërsa disa prej tyre po fitojnë rëndësi në komunitetin më të gjerë të kriptove, disa altcoin kanë tërhequr tashmë interesin popullor midis tregtarëve pas problemeve që zgjidhin projektet e tyre dhe janë rritur në vlerë duke u rritur disa herë duke çuar në fitime më të larta të çmimeve.

Karakteristika e re e kartës së kreditit të trashëguar dhe e pagesës fiat tani u ofron përdoruesve të cilëve u është hequr mundësia për të hyrë në gurë të çmuar altcoin me një mënyrë efikase për ta bërë këtë .

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles