Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Platforma e mesazheve ROVI Web3 dhe e komuniteteve sociale për të nisur IEO në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Rrjeti i shpërndarjes së Protokollit ROVI Web3 që synon ekonominë GameFi/DeFi/Trading/NFT po lançon ofertën e tij fillestare të shkëmbimit (IEO) në ProBit Global .

Protokolli, i cili përdor mesazhet dhe komunitetet sociale si një pikë hyrjeje, kërkon të përdorë tokenin e tij $ROVI për të ngjitur të gjithë përbërësit e platformës së bashku për të hyrë në bordin e miliardë përdoruesve të ardhshëm të kriptove në një mënyrë të thjeshtë.

Përdoruesit e Protokollit ROVI do të fitojnë, shpenzojnë, tregtojnë dhe investojnë brenda ekosistemit.

E ndërtuar në zinxhirin bllokues Polygon, tokeni $ROVI është i këmbyeshëm, i transferueshëm dhe në përputhje me standardin ERC20.

Pronësia e tokenit $ROVI u mundëson mbajtësve të marrin pjesë në procesin e vendimmarrjes së protokollit përmes një mekanizmi të përpjestuar të bazuar në të drejtat e votës. Mënyra të tjera për të rritur kërkesën për $ROVI dhe shpërblime përfshijnë që mbajtësit e tokenit $ROVI të fitojnë një pjesë të të ardhurave të protokollit.

Mbajtësit do të marrin kthime më të larta në investimin e tyre, tarifa të reduktuara të tregtimit dhe do të jenë në gjendje të bashkohen me programet e aksioneve në projekte të ndryshme brenda protokollit për të krijuar të ardhura të përhershme. Përveç përdoruesve që fitojnë shpërblime M91 të cilat mund të shpenzohen në shërbimet komunale ose të digjen në këmbim të ROVI $, mbajtësit e tokenave gjithashtu fitojnë më shumë fuqi për të grumbulluar shpërblime.

Platforma planifikon të shpërblejë përdoruesit e vlefshëm dhe të angazhuar të komunitetit që kontribuojnë në rritjen e protokollit me tokenat $ROVI. Këtu përfshihen përdoruesit të cilët referojnë një numër të madh përdoruesish në platformë, aksione për të votuar modulet e reja që do të ndërtohen nga zhvilluesit dhe kontribuojnë me përmbajtje në protokoll.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles