Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Listat 100% të garancive të kthimit të garantuara të SmartFi në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Aktivi dixhital që jep mundësinë e rimbursimit me çmimin e blerjes, SmartFi Token (SMTF), është renditur në ProBit Global .

SMTF krijon pasuri në procesin e kreditimit të platformës SmartFi duke u dhënë zotëruesve mundësinë për të fituar, tregtuar dhe marrë hua me të. Platforma SmartFi është unike pasi kombinon tregtimin e decentralizuar dhe të centralizuar me një zgjidhje kreditimi dhe pa tarifë transaksioni.

Çmimi i SMTF do të rritet pasi kërkesa për kredi rritet në platformën e huadhënies dhe më shumë token lëshohen në furnizimin fiks të planifikuar. Rritja e vlerës së tokenit SMTF është gjithashtu një fokus për platformën SmartFi e cila operon një strukturë bankare të bazuar në treg dhe pa pagesë. Meqenëse nuk është e lidhur me një politikë shtetërore dhe as nuk merr fitime nga pagesat e interesit, fitimet e tij vijnë nga vlera e simbolit.

Pas një viti, mbajtësit e tokenit SMTF mund ta kthejnë atë për çdo arsye për të marrë një rimbursim të plotë të çmimit të blerjes.

SMTF aktualisht është paraqitur në një konkurs tregtar ProBit Global ku përdoruesit e shkëmbimit me një minimum prej 100 proba të aksioneve mund të konkurrojnë për shpërblime SMTF bazuar në volumin e tyre neto të tregtimit.

RRETH SMTF

SMTF është shenja spekulative e platformës SmartFi . Paqëndrueshmëria e tij bazohet në vlerësimin e vlerës që rrjedh nga spekulimet e rrjetit në formën e huave, normave të interesit dhe transaksioneve të tjera financiare të ardhshme të bazuara në kontrata inteligjente. Token SMTF gjithashtu u mundëson mbajtësve të marrin pjesë në krijimin e politikës monetare të kriptomonedhës SmartFi bazuar në modelin bankar falas të platformës dhe një strukturë të krijimit të kredisë së fondeve të huazuara.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles