Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Rrjeti i fitimit të parave IP IPVERSE përfundon nisjen e tregut në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

ProBit Global ka nisur një partneritet të ri me IPVERSE pas listimit të IPV-së së tij në maj .

IPVERSE kërkon të prishë tregun aktual të IP-së, duke krijuar një rrjet të pavarur IP për të rritur sigurinë, transparencën dhe rrjedhat e drejta të fitimit të parave që mbulojnë të gjithë IP-në origjinale duke filluar nga arti, kultura dhe teknologjia.

Me shumë konsumatorë të frustruar nga pamundësia për të fituar para dhe për të mbrojtur të drejtat e tyre IP, IPVERSE i drejtohet blockchain-it për të krijuar ndërgjegjësim më të gjerë dhe mundësi tregtare për krijuesit e ndryshëm të përmbajtjes për të vendosur dhe rritur aksesin e tyre në IP të ndryshme.

Rrjeti i decentralizuar ndihmon në sigurimin e origjinës së të drejtave të IP-së duke regjistruar vlera hash për të dhënat e IP-së, duke siguruar kështu gjurmueshmërinë si dhe pagesa të automatizuara transparente të kryera përmes kontratave inteligjente për të barazuar mundësitë e fitimit për të gjithë krijuesit.

Shenjat IPV të platformës përdoren kryesisht për të tregtuar të drejtat e IP-së dixhitale për të rritur kanalet e mundshme të ndarjes dhe fitimit të parave duke ndihmuar në parandalimin e shkeljes së të drejtave të IP-së. Mbledhësit NFT do të jenë gjithashtu në gjendje të përdorin IPV për të tregtuar në një treg NFT të quajtur ONFT.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles