Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Cosmos IBC Digital Business Hub Rizon zgjedh ProBit Global si partnerin më të fundit tregtar

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Zgjidhja e etiketës së bardhë të Blockchain Hdac Tech, zhvilluesi i zinxhirit themelor Rizon, ka listuar tokenin e tij origjinal në ProBit Global i cili do t'u japë mbajtësve të drejtën për të marrë pjesë në veçoritë e qeverisjes.

Rizon u themelua për të krijuar një rrjet të ndërveprueshëm blockchain për bizneset me infrastrukturën e tij kryesore të bazuar në një qendër stabile dhe asetesh dixhitale që synon zgjerimin dhe unifikimin e shërbimeve në të gjithë Cosmos IBC.

Të mbështetur nga franga zvicerane dhe euro dhe shërbimet e kujdestarisë të ofruara nga një bankë zvicerane në Cyrih, monedhat e qëndrueshme të quajtura RCHF dhe REUR do të ofrojnë shina stablecoin dhe qeverisje të decentralizuar për bizneset në shkallë, ndërsa SDK-ja e ofruar ofron teknologji të personalizueshme blockchain për t'iu përshtatur nevojave të tyre të tregut.

Vënia ose delegimi i ATOLO-s mund të bëhet në Omniflix duke përdorur portofolin Kelpr i cili ofron një listë të vleftësuesve dhe matjeve të shpërblimit të aksioneve.

Atoloswap-i i përfunduar së fundmi i referuar edhe si Event Horizon shënoi migrimin zyrtar të ekipit në rrjetin Cosmos me një shkëmbim të suksesshëm token për të lidhur përdoruesit e tyre të trashëguar me rrjetin e ri të Titan .

RRETH RIZONIT

Me synimin për t'u bërë qendra stablecoin për asetet dhe bizneset dixhitale, RIZON (ATOLO) ofron një platformë ku monedhat fiat në të gjithë botën mund të lëshohen në mënyrë të sigurt dhe u mundësojnë bizneseve të ndërveprojnë me njëri-tjetrin përmes modulit Cosmos IBC.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles