Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

ProBit Global zgjeron aksesin në IEO cilësore dhe tregtimin e kriptomonedhave me veçori miqësore për përdoruesit

Published date:

Lidhja me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – ProBit Global, një platformë lider e shkëmbimit të kriptomonedhave, u ofron përdoruesve të saj një mënyrë pa probleme për të marrë pjesë në Ofertat Fillestare të Shkëmbimit (IEO) . Me këtë veçori unike, përdoruesit e ProBit Global mund të presin që një grup i madh gurësh të çmuar të fshehur të shtojnë në portofolin e tyre. Për të mos përmendur, me listat e reja të vazhdueshme, mundësitë janë të disponueshme për investitorët me pakicë për të hyrë në kripto me lehtësi.

Disa nga veçoritë e IEO dhe Listimeve të ProBit Global përfshijnë:

IEO dhe Listimet cilësore

ProBit Global vlerëson me zell projektet përpara se të prezantohen IEO-të dhe ofertat e Listimit. Përmes një procesi të plotë verifikimi, ProBit Global siguron që përdoruesit tanë të kenë akses në projekte me cilësi të lartë, duke zbutur çdo shqetësim për informacionin e pamjaftueshëm. Të gjitha projektet i nënshtrohen një vlerësimi Njih biznesin tënd (KYB) për të përmbushur standardet e ProBit Global. Ky proces rigoroz shqyrtimi u siguron përdoruesve akses në projekte të nivelit të lartë, p.sh. GALA Music, duke rritur mundësitë e tyre të investimit. Me IEO-të dhe Listimet e reja javore, përdoruesit janë të detyruar të gjejnë një perlë të fshehur në hapësirën e kriptove si MINU & GTAI, dy shenja të listuara rishtazi në ProBit Global që performuan jashtëzakonisht mirë kohët e fundit me një fitim prej rreth 3725% dhe 83%, përkatësisht në koha e këtij shkrimi.

Opsione të shumta pagese për IEO

Platforma e ProBit Global ofron pjesëmarrje të lehtë në IEO me katër kriptovaluta kryesore: PROB, USDT, BTC dhe ETH. Kjo gamë e larmishme opsionesh i lejon përdoruesit të bashkohen me IEO-të pa vështirësinë e shkëmbimeve të shumta të shenjave, duke kursyer tarifat dhe duke siguruar një përvojë të qetë.

Ndër Platformë për Desktop dhe Mobile IOS & Android

Platforma e ProBit Global funksionon si në pajisjet desktop ashtu edhe në ato celulare, duke u mundësuar përdoruesve të aksesojnë IEO-të ose Listimet e reja pa mundim. Me një ndërfaqe përdoruesi të dizajnuar mirë, lundrimi në platformë është intuitiv dhe pa probleme. Përdoruesit mund t'i qasen lehtësisht IEO-ve dhe Listimeve kudo, në çdo kohë me vetëm një klikim të një butoni.

Tarifa të ulëta tregtare

Tarifat e larta të tregtimit kanë qenë një shqetësim për shkëmbimet e kriptove, por ProBit Global dallohet me një tarifë minimale prej vetëm 0.2% për transaksion . Për më tepër, tarifat mund të reduktohen deri në 0.03% përmes vendosjes dhe përdorimit të PROB, duke e bërë atë jashtëzakonisht të favorshme për tregtarët që kërkojnë një platformë me tarifa të ulëta. Kjo zgjidhje me kosto efektive mundëson që më shumë tregti të ndodhin pa shqetësimin e tarifave që hanë fitimet.

Nuk kërkohet KYC deri në 5k

Përdoruesit mund të presin një proces të thjeshtë Njih klientin tënd (KYC) për të siguruar përputhjen me kërkesat rregullatore duke ofruar një përvojë të drejtpërdrejtë në hyrje. Përdoruesit madje mund të zgjedhin të heqin dorë nga procesi KYC për blerjet e kriptove me vlerë deri në 5,000 USD.

Aksionet dhe Fitimi

Nëse jeni duke kërkuar për opsione për të mbajtur dhe fituar argumentet tuaja të fundit IEO në ProBit Global, mos u shqetësoni më. ProBit Global ka një sasi të madhe të mundësive të aksioneve për argumente të reja, duke fituar mbi 300% në shpërblime simbolike në varësi të projektit.

Me këto veçori gjithëpërfshirëse të IEO dhe Listing, ProBit Global vazhdon të inovojë dhe të sigurojë një përvojë miqësore të përdoruesit për entuziastët e kriptomonedhave në mbarë botën.


_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles