Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Fushata e zgjatur e ProBit Global Solana vazhdon me 50% ulje të ardhshme ekskluzive për Raydium më 8 Mars

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Pas përfundimit të suksesshëm të Ekskluzivit me Solana, ProBit Global tani do të vendosë abonimet e tij kryesore me zbritje prej 50% për AMM Raydiumin më të mirë të Solana duke filluar nga 8 mars. Tregtimi me Raydium do të nisë gjithashtu post-Exclusive me çiftet USDT dhe BTC të planifikuara për 14 mars në orën 07:00 UTC.

Raydium mburret me mbi 43 miliardë dollarë në vëllimin e përgjithshëm të tregtimit me një TVL prej 634,28 milion dollarë dhe ka fituar adoptim të shpejtë për shkak të likuiditetit lidhës dhe librave të porosive me Serum, DEX kryesor në ekosistemin Solana. Rruga me dy drejtime ofron një përfitim për tregtarët që mund të kryejnë tregti në Serumin e mbështetur nga Alameda dhe CLOB-in e tij unik, ose librin e porosive të kufirit qendror në zinxhir.

Përdoruesit e Raydium përfitojnë nga rrëshqitja e reduktuar dhe përshtatja më e shpejtë e porosive me opsionin e porosisë limit, një veçori e rrallë AMM që zgjeron ndjeshëm mundësitë e tregtimit dhe mbrojtjes.

Shkëmbimi në Raydium ekzekutohet sipas veçorisë më të mirë të shkëmbimit të çmimeve, e cila analizon të dyja grupet e Raydium dhe Serum DEX për të siguruar çmimin optimal të shkëmbimit. Funksioni i çmimit më të keq i lejon një përdoruesi të vendosë një prag minimal për shkëmbimet, një kontrast i fortë me shkëmbimet Ethereum që ndjekin tolerancën ndaj rrëshqitjes.

Si një nga AMM-të e para të miratuara për programin e minierave të likuiditetit prej 100 milion dollarësh të Serum-it, Raydium zgjeroi mundësitë e prodhimit të prodhimit me grantin 4M SRM për të krijuar Fusion Pools shtesë .

Raydium përmban dy pishina unike : një pishinë standarde Raydium që shpërblen LP me shenja RAY, ndërsa pishina Fusion paguan tarifat në argumentet e projektit. Tipari i rendimentit të dyfishtë do të paguajë si RAY ashtu edhe argumentet e projektit dhe shfaqet në grupe të caktuara si për ATLAS, monedha e metaverses hapësinore zhytëse e Atlasit të Yjeve, IDO e të cilit vazhdoi të thyente Solana .

Për t'u bashkuar me një IDO në Raydium AcceleRaytor kërkon vendosjen e argumenteve RAY për të fituar bileta llotarie bazuar në shumën e aksioneve me pranueshmërinë e biletave të mbyllura nëpërmjet depozitave USDT. Një proces transparent i përzgjedhjes së lotarisë në zinxhir siguron pjesëmarrje të demokratizuar, ndërkohë që IDO përfiton nga likuiditeti i bllokuar përmes grupeve së bashku me krijimin e tregut të serumit.

Një portal token i ofruar nga protokolli ndër-zinxhiror Wormhole mundëson lidhjen e përshtatshme të të gjitha aseteve të Bibliotekës së Programit Solana (SPL) nëpër zinxhirët aktualë në bord, duke përfshirë Orteku, Oasis, BSC, Ethereum, Polygon dhe Terra.

RAY është i kufizuar në 555 milion dhe do të mbetet inflacioniste për një periudhë 36 mujore me cikle përgjysmimi 6-mujore për të ulur gradualisht shpërblimet e bllokut derisa token të bëhet plotësisht deflacionist.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles