Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Techno Token ripërcakton kontratat në zinxhirin BNB, listat në ProBit Global!

Published date:

Lidhja me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – Techno, shenja më e fundit në Zinxhirin e zgjuar BNB është renditur në ProBit Global. Techno po ripërcakton mënyrën se si transaksionet kryhen në mënyrë dixhitale, me përdorimin e tyre të kontratave inteligjente blockchain, Techno po rrit efikasitetin dhe sigurinë e financave të decentralizuara.

Techno përdor kontrata inteligjente për të përcaktuar furnizimin total të tokenit dhe rregullon të gjitha transaksionet. Këto kontrata inteligjente janë ndërtuar nga zhvillues që shërbejnë si një marrëveshje e automatizuar në blockchain, duke siguruar transparencë në çdo transaksion. Kjo veçori kryesore i lejon përdoruesit të blejnë dhe shesin tokenat TCN me transparencë, duke siguruar që transaksionet të jenë të disponueshme në zinxhir për gjurmim. Për më tepër, Techno ka një funksion "miratimi" të integruar në kontratën inteligjente, në mënyrë që përdoruesit të autorizojnë shumat e tokenit për çdo transaksion, duke ofruar automatizim, siguri dhe përvoja më të mira të përdoruesit.

Kontrata inteligjente e Techno ndjek një mekanizëm Proof of Stake Authority, që do të thotë se kontrata inteligjente siguron që të gjitha transaksionet të vërtetohen nga vërtetuesit, kështu që blloqet e reja mund të jenë të dukshme dhe të dukshme kur kërkoni në eksploruesin e BNB Blockchain. Për të mos përmendur, mekanizmi Proof of Stake Authority përfiton përdoruesit me tarifa të ulëta transaksioni, gjë që është shumë e dobishme për shkallëzueshmërinë e transaksionit.

Në përgjithësi, Techno po përmirëson hapësirën e transaksioneve dixhitale, duke shfrytëzuar BNB Smart Chain për të ofruar transparencë dhe siguri për transaksionet Defi. Me një kontratë inteligjente të shkallëzueshme, duke ulur kostot e transaksionit, Techno thjeshton ekosistemin dinamik të aseteve dixhitale. Shikoni listën e Techno në ProBit Global dhe merrni pjesë në konkursin e tregtimit për të fituar disa argumente falas TCN.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles