Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Shenja për Përdorimin masiv të Blockchain zbarkon në ProBit Global Launchpad

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Launchpad i ProBit Global është vendosur të shfaqë ICOM, shenjën e shërbimeve të ekosistemit iCommunity Labs, i cili kërkon të demokratizojë mënyrën se si përdoret teknologjia e blockchain.

Paketa premium e ofertës fillestare të shkëmbimit (IEO) synon të rrisë ekspozimin global të ICOM dhe të forcojë përpjekjet e saj për mbledhjen e fondeve pas një procesi të suksesshëm verifikimi të rreptë.

Me platformën iCommunity Blockchain Solution (iBS) në thelbin e saj, ICOM është projektuar të jetë token e shërbimeve për ekosistemin iCommunity Labs, i cili kërkon të ndihmojë bizneset dhe njerëzit të kapërcejnë pengesën e adoptimit masiv të krijuar nga kompleksiteti teknik i Blockchain, kostot operacionale. dhe infrastrukturë tjetër të nevojshme.

IBS i bazuar në cloud ofron zgjidhje të gatshme për përdorim të blockchain. Ai lejon çdo kompani në çdo industri të vendosë Blockchain në biznesin e saj pa pasur nevojë të merret me kostot përkatëse për zbatimin, mirëmbajtjen e infrastrukturës dhe evolucionin e teknologjisë.

ICOM përdoret për të lehtësuar të gjitha transaksionet e shërbimeve në platformën iBS me çmime të ndryshme bazuar në faktorë të tillë si rrjeti i bllokut, rasti i përdorimit, produkti ose funksionaliteti. Përdoret gjithashtu për të votuar mbi vendimet e qeverisjes dhe si shpërblim për klientët e kualifikuar në këmbim vetëm për shërbimet në platformë.

Kërkesa për ICOM pritet të rritet me rritjen e kompanive dhe aktiviteteve në platformën iCommunity Labs.

Duke filluar nga 25 prilli deri më 6 maj 2022, ICOM do të ketë çmimin 0,3 $/ICOM për IEO. Shenjat e shitura i nënshtrohen një periudhe të kushtëzimit (ose shpërndarjes në kohë) me 20% të lëshuar pas listimit pas ngjarjes së gjenerimit të shenjave (TGE) ndërsa 80% e mbetur lëshohen 60 ditë më pas.

RRETH ICOM-it

ICOM është kodi i shërbimeve ERC-20 i bazuar në Ethereum që përdoret si mjet pagese për mallrat ose shërbimet e ofruara brenda ekosistemit iCommunity. Është i vetmi mjet për të përvetësuar dhe përdorur rastet e ndryshme të përdorimit brenda platformës iCommunity Blockchain Solution (iBS) dhe pjesës tjetër të ekosistemit që përfshin kompani të integruara, bashkëpunëtorë dhe partnerë.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles