Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Landwolf Tokeni më i fundit i Meme Mbërrin në ProBit Global

Published date:

Lidhja me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – Landwolf (WOLF), simboli më i fundit i meme-ve i listuar në ProBit Global po e çon komunitetin Web3 në nivelin tjetër. Landwolf shquhet si një monedhë kripto meme për besim, transparencë dhe ndërtim të komunitetit.

Landwolf (WOLF) sjell lidhje të fuqishme të vërteta – kjo është arsyeja pse ato nuk janë thjesht një monedhë tjetër meme, Landwolf është një ekosistem i drejtuar nga komuniteti i ndërtuar mbi parimin e besimit. Maskota e tyre, Ujku, simbolizon besnikërinë, forcën dhe rëndësinë e qëndrimit së bashku në kohë fatkeqësie. Kjo mund të shihet në mantrën e tyre "miq të vërtetë rrinë së bashku", me miqtë e Boy's Club Pepe dhe Andy si miq për të nxitur një komunitet të fortë mbështetës ku të gjithë vlerësohen dhe respektohen.

Listimi i Landwolf në ProBit Global ka ofruar rritje të konsiderueshme për komunitetin e Landwolf, duke çuar në një rritje 1000% plus çmimin e tokenit brenda 1 jave që nga koha e këtij shkrimi. Ndryshe nga çdo shkëmbim tjetër token, Landwolf (WOLF) është transparent dhe i drejtë, nuk ka taksa të poshtër mbi transaksionet, ndryshe nga argumentet e tjera në treg. Angazhimi i Landwolf ndaj transparencës mund të theksohet në grupin e tyre të likuiditetit – duke djegur grupin fillestar të likuiditetit, ai heq dorë nga çdo kontroll mbi tokenin dhe siguron që komuniteti të shkëmbejë dhe të mbajë tokenat e Landwolf ($WOLF) pa frikën se likuiditeti do të hiqet papritur. Angazhimi ndaj komunitetit të Landwolf është gjithashtu i dukshëm në vendimin e tyre për të mos alokuar paraprakisht tokenat $WOLF për ndonjë zhvillues, anëtarë të ekipit ose për fushata marketingu. Kjo krijon një treg të lirë për komunitetin që të hyjë dhe të korrë përfitimet pa u shqetësuar për tokenomikën dhe shpërndarjen.

Si përfundim, Landwolf (WOLF) shfaqet si një shtesë freskuese në hapësirën e kriptove, duke rritur parimet e besimit, transparencës dhe zhvillimit të komunitetit. Me angazhimin e tij për shkëmbime të drejta dhe lidhje të vërteta në komunitetin e tij, Landwolf po ripërcakton peizazhin e monedhës meme.

Shikoni listën e Landwolf (WOLF) dhe merrni pjesë në WOLF Megadrop për të fituar një pjesë prej 520,000,000 $WOLF tokens në ProBit Global dhe jini në gatishmëri për ngjarjet e ardhshme të WOLF dhe mundësitë e shpërblimit të shenjave .

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles