Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

ProBit Bits — Bitet Javore të Blockchain të ProBit Global Vol. 101

Published date:

Dollari i parë sintetik i mbështetur nga Bitcoin do të lançohet së shpejti

Hermetica po prezanton dollarin e parë sintetik amerikan të mbështetur nga Bitcoin të quajtur USDh, duke nënvizuar një moment historik të rëndësishëm për financat e decentralizuara të Bitcoin. Data e lëshimit është vendosur në qershor dhe premton rendimente deri në 25%, duke u dhënë zotëruesve të Bitcoin një mundësi për të fituar në dollarët e tyre amerikanë pa u mbështetur në sistemet tradicionale bankare. CEO i Hermectica, Jakob Schillinger, thekson rolin e USDh në përmirësimin e lëngjeve dhe zgjerimin e rasteve të përdorimit brenda ekosistemit Bitcoin. Megjithatë, ka shqetësime në lidhje me qëndrueshmërinë e yield-it të përqindjes vjetore prej 25%, por Schillinger pohon qëndrueshmërinë e yield-it të USDh duke ia atribuar atë dinamikës së kërkesës për të ardhmen Bitcoin. Me një këndvështrim optimist, Schillinger parashikon që Bitcoin DeFi do të kalojë Ethereum DeFI në pesë vitet e ardhshme, i mundësuar nga risitë si Ordinals dhe kapitali i bollshëm brenda ekosistemit Bitcoin.

Miniera e Bitcoin mund të mos jetë më e vështirë

Miniera e Bitcoin mund të jetë shumë më e lehtë për shkak të ngjarjes së fundit të përgjysmimit të Bitcoin, duke ulur në gjysmë shpërblimet e bllokut. CEO i pishinës së minierave të Luxor, Nick Hansen shpjegon se kur minierat nuk janë fitimprurëse, minatorët fikin pajisjet e tyre, duke ulur shkallën e hash-it. Kjo favorizon operacionet e vogla të minierave dhe rrit shpërblimet për minatorët që janë ende duke operuar. Me çmimin e Bitcoin që kohët e fundit ka rënë në rreth 62,000 dollarë, e bën të vështirë nxjerrjen e minierave të jetë fitimprurëse, megjithatë spekulimet dhe optimizmi mbeten të larta për një rritje të mundshme të çmimeve në të ardhmen e afërt.

Nisja e Notcoin sjell rritje të Toncoin

Toncoin , kriptomonedha e Rrjetit të Hapur (TON), pa një rritje të konsiderueshme të çmimit prej 13% në ditën e kaluar. Kjo rritje u nxit nga shpallja e datës së nisjes për NOT, një shenjë e lidhur me lojën popullore Telegram e cila grumbulloi 35 milionë lojtarë gjatë fazës së saj të minierave. Megjithatë, në mes të fitimeve të Toncoin, kriptovalutat kryesore si Bitcoin dhe Ethereum kanë përjetuar lëvizje minimale, me Bitcoin deri në 1% dhe Ethereum me 2% në ditën e fundit, duke sinjalizuar se kriptotregu është aktualisht i stabilizuar pa lëvizje të mëdha çmimesh në krahasim me shkurtin dhe marsin.

Ish-presidenti Donald Trump mbështet kriptovalutat

Ish-presidenti Donald Trump mbështet industrinë e kriptove, duke treguar synimet e tij për të parandaluar ndalimin e saj nga SHBA në mes të armiqësisë nga administrata Biden. Trump gjithashtu miratoi kripto-n me gatishmërinë e tij për të pranuar donacione kripto-me për këtë fushatë, e cila rezonoi me komunitetin e kriptove. Çmimi i monedhës Meme Boden madje u rrit pasi ai komentoi mbi kapitalizimin e saj në treg në një postim në Twitter. Me kriptomonedhën që fiton tërheqje brenda sferës politike, ajo mund të ketë një ndikim në peizazhin e ardhshëm zgjedhor.

Investitori me fat shpenzoi 6,500 dollarë për të blerë këtë Altcoin dhe e ktheu atë në 5.6 milion dollarë

Wallet waxl.eth ka bërë titujt kryesorë pasi e ktheu investimin prej 6500 dollarësh në fitim prej 5.6 milionë dollarësh duke blerë tokenat TRUMP. Portofoli fillimisht bleu 2.08 milionë tokena TRUMP për 6500 dollarë dhe më vonë i shiti për 5.6 milionë dollarë, duke bërë një fitim 870 herë. Për më tepër, i njëjti portofol ka përfituar edhe nga BASEDAI, duke blerë 240,000 token për 4000 dollarë dhe më vonë duke i mbajtur ato në një vlerë prej 1.1 milion dollarë. Me kthime të larta, por rrezik të lartë në monedhat meme, mund të presim më shumë histori fitimesh masive në hapësirën e kriptove.

. . .

A ka ndonjë tendencë dhe çështje të kriptos që ju duken të paqarta?

Një sugjerim apo koment?

Apo ju duhet thjesht një ELI5 (shpjegoni sikur jam 5) për një term apo temë të veçantë kripto?

Mos ngurroni të na jepni një rresht më poshtë dhe ne do të bëjmë çmos për të hedhur më shumë dritë. Ne jemi gjithmonë këtu për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja.

Na ndiqni në Twitter dhe Telegram për më shumë informacion, duke përfshirë shënime mbi perlat e reja të kriptove që do të dalin në skenën e madhe.

Mos e humbisni!

www.probit.com

Related articles