Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Smart NFT Project VIMworld shton një partner të ri tregtar me një konkurrencë VEED prej 20 mijë dollarësh në listën e mëposhtme të ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

E ndërtuar në zinxhirin e bllokut VeChainThor , platforma Smart NFT VIMworld është shtuar në bordin e saj të tregtimit global me VEED që debuton në ProBit Global dhe numërimin e saj në mbi 1000 tregje tregtare.

Një ngjarje tregtare 2-javore do të paguajë 20,000 dollarë në shpërblime simbolike VEED për 20 vëllimet kryesore të grumbulluara të tregtimit me çiftet USDT dhe BTC të zbatueshme për renditjen e liderëve.

VEED shërben si gjaku i ekosistemit të fuqizuar nga AI dhe NFT dhe është monedha e vetme që përdoret për të blerë dhe zhvilluar NFT inteligjente të personalizueshme të quajtura VIM. Këto koleksione unike pësojnë evoluime kur ushqehen me sasinë minimale të VIMenergy të konvertuar nga shpenzimet VEED të kërkuara për të arritur nivelin tjetër.

Evolucionet janë thelbësore për ofrimin e një game të plotë personalizimi për përdoruesit që mund të përfitojnë nga metoda të ndryshme të fitimit të parave, qoftë duke e niveluar vazhdimisht VIM-in e tyre ose duke i shitur ato në tregun e hapur P2P të ofruar nga VIMmarket .

Shtimi i VEED si një kombinim i dyfishtë i shenjave në të njëjtën kohë me AFP-në rezultoi të ishte një përmirësim i rëndësishëm për përdoruesit duke hequr nevojën për të konvertuar dhe anashkaluar tarifat e lidhura duke ofruar gjithashtu një mundësi unike për arbitrazhin e VIM-ve të listuara .

Dispenseri VIM është dëshmuar të jetë një veçori popullore pasi shitjet e mbajtura periodikisht me kohë të kufizuar shfaqin koleksione të rralla dhe shumë të kërkuara, shpesh me çmime të zbritura.

VIM-të më të mirë të nivelit S fitojnë një përqindje të shpërblimeve VIMpoolkrijuara nga një përqindje e të gjitha tarifave dhe të ardhurave të VIMworld.

Në festimin e Ditës së Mbretit Hollandez, VIMworld lançoi Konkursin e tij të parë të Prodhuesve VIM me një mundësi unike për krijuesit që të paraqesin dizajnet e tyre VIM. Fituesit e konkursit do të fitojnë 20% të të ardhurave totale të krijuara nga ngjarja dhe do të marrin kopjen e parë të VIM-it pasi të jetë prerë.

Ndër zhvillime të tjera të rëndësishme është njoftimi i fundit i portofolit me shumë zinxhirë NuFinetes , i planifikuar për të mbështetur VeChain dhe Ethereum së bashku me zinxhirë të tjerë të njohur, ndërsa VIMworld vazhdon kërkimin e tij për të ofruar ndërveprim për përdoruesit e tij.

RRETH VIMWORLD

VEED është mjeti i dobisë dhe qeverisjes së ekosistemit i VIMworld, një projekt Open-Metaverse i ndërtuar në VeChainThor Blockchain i fokusuar në ekosistemin e lojërave Play-to-Earn dhe koleksionet Smart NFT. Shenja VEED përdoret për një sërë shërbimesh brenda ekosistemit VIMworld, duke përfshirë ushqimin, tregtimin, adoptimin, bujqësinë, shpërblimet, qeverisjen dhe më shumë.

NFT-të inteligjente revolucionare të VIMworld të quajtura VIM (Virtually Integrated Metadata) janë krijuar në zinxhirin e bllokut VeChainThor, VIM-të janë koleksione të vlefshme që kanë mungesë, autenticitet të provueshëm dhe bëjnë më shumë sesa të rrinë pa lëvizur dhe të mbledhin pluhur virtual.

Çdo personazh ka një njohuri të vendosur brenda VIMworld, dhe çdo VIM mund të përshkruaj një udhëtim unik pasi çdo përdorues vendos se si të përfshihet në metaverse.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles