Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

ProBit Global Signals Mbështetja e Ethereum Layer 2 me 72,222 dollarë në ETH me 50% ulje

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

ProBit Global ka hapur abonime për ETH me një çmim tregu të reduktuar 50% për të shënuar mbështetjen e tij për Vitin e Shtresës 2, temën e hapur për Ethereum në vitin 2022. Dritarja për abonimet është zgjatur në 2 javë për të lejuar të gjithë abonentët të sigurojnë një pjesë e totalit prej 72,222 dollarësh në Eter të ofruar.

Aktualisht, një total prej 5,35 miliardë dollarësh është vendosur në ekosisteme të ndryshme të Shtresës 2, që përfaqëson një rritje masive të tremujorit të katërt të vitit 2021 prej 11,002% . Zhvendosja e rëndësishme e paradigmës po nxitet përpara nga grumbullimet të cilat në thelb bashkojnë dhe ekzekutojnë transaksione jashtë zinxhirit vetëm me provat themelore të transaksioneve të ruajtura në rrjetin Ethereum.

Përmbledhjet variojnë nga përmbledhjet optimiste si Arbitrum deri tek zkrollups që aktualisht kërkojnë pozicione me qasje inovative për përshpejtimin e përfundimit pa kompromentuar trilemën e shpeshtë të cituar të blockchain.

Një nga kritikat e shpeshta të cituara për hapësirën e kriptove mbetet konsumi i energjisë i Proof of Work, ose blockchains PoW, një temë që ka të ngjarë të zhduket sapo Ethereum të bëjë kalimin e shumëpritur në modelin Proof of Stake gjatë The Merge.

Në një seancë dëgjimore të kohëve të fundit mbi ndikimin global të PoW të quajtur " Pastrimi i kriptomonedhës: Ndikimet e energjisë së blockchains ", ETH 2.0, e riemërtuar tani shtresa e konsensusit, u citua si një zgjidhje e zbatueshme në seksionin Alternativat më të Pastra" me pritshmëritë e një 99.99 % reduktim i konsumit të energjisë pas kalimit në PoS.

Një analizë e kryer gjatë fazave të hershme të zinxhirit Beacon pasqyron rezultatet me vlerësimet e saj për një reduktim 99,95% të konsumit të energjisë pas lëshimit të PoS.

Lansimi i Zinxhirit Beacon, i referuar gjithashtu si Faza 0, shënoi fillimin e tranzicionit gradual larg minierave të PoW, pasi vendosja e ETH debutoi përmes një adrese depozite që kërkon një minimum prej 32 ETH për validuesit.

Aktualisht, shuma totale e aksioneve është rritur në 22,595 miliardë dollarë në ETH, një sinjal domethënës i mbështetjes së gjerë me të gjithë ETH të aksioneve të kyçura në thelb derisa Faza 1.5 të fillojë të funksionojë. Merge do të përfshijë një proces të quajtur " docking ", i cili tregon integrimin e shtresës aktuale të protokollit bazë L1 me zinxhirin Beacon dhe shënon kalimin zyrtar në PoS.

Disa faza kryesore të testimit dhe përmirësime, duke përfshirë përmirësimin e Altair beacon dhe rrjetin testues Kintsugi janë duke u ekzekutuar për të simuluar futjen në bord të bashkimit të shumëpritur dhe për të ndihmuar zhvilluesit të rregullojnë procedurën komplekse përpara nisjes së PoS që pritet në mesin e 2022.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles