Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Listat e shenjave deflacionuese të Terareum Exchange në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Shenja deflacioniste ERC-20 për platformën Terareum është renditur në ProBit Global .

TERA përdoret kryesisht për të blerë, shitur, huazuar, aksione dhe ruajtur në platformën e cila përfshin shkëmbimin e centralizuar Terareum.io, shkëmbimin Terareum NFT dhe kartën e debitit Terareum që lidhet me të dy shkëmbimet.

Me një protokoll të ngjashëm me një konfigurim standard bankar, tregtimi në shkëmbimin e centralizuar Terareum.io bazohet në përdorimin e ndërfaqes së tij shumëfunksionale Web3 e cila është e disponueshme si aplikacione desktop, iOS dhe Android.

Opsionet e tij të aksioneve dhe huadhënies u mundësojnë përdoruesve të fitojnë të ardhura pasive në një mënyrë pagese interesi të stilit DeFi, ndërsa shkëmbimi Terareum NFT do të shohë tregtimin dhe lëshimin e NFT-ve në tregun e tij.

Ndërsa është thelbësore për funksionin e përgjithshëm të platformës , TERA është projektuar që furnizimi i saj të reduktohet me kalimin e kohës bazuar në një mekanizëm të integruar që djeg 3% të çdo token të transaktuar. Shenja e djegur dërgohet në një portofol të vdekur si parazgjedhje dhe në këtë mënyrë hiqet plotësisht nga qarkullimi.

Gjithashtu, mbajtësit e tokenit TERA fitojnë një shpërblim 3% për çdo transaksion për mbajtjen e tokenit në portofolin e tyre. Një zbritje shtesë prej 3% do të bëhet për të gjitha transaksionet që do të kanalizohen në marketingun dhe zhvillimin e projektit.

Ekipi Terareum kërkon të futë në bord të paktën 100,000 mbajtës deri në fund të tremujorit të tretë 2022. Ata gjithashtu planifikojnë të bllokojnë 75% të likuiditetit të përgjithshëm të tokenit të akumuluar nga ngjarjet e para-shitjes dhe airdrop për një vit në Uniswap.

RRETH TERA-s

TERA është shenja ERC-20 që fuqizon platformën Terareum. Një taksë e kombinuar prej 9% e aplikuar për përdorimin e tokenit shton veçorinë e tij deflacioniste.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtare të personalizueshme, robotë të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-rammp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global: www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles