Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Shitja e Tokenit FLIC Tani drejtpërdrejt në ProBit Global

Published date:

Lidhje me artikullin origjinal.

_________________________________________________________________

Victoria, Seychelles, 10 shkurt 2023 - Oferta fillestare e shkëmbimit (IEO) e tokenit të shërbimeve të platformës SKAFLIC, FLIC , ka nisur në shkëmbimin ProBit Global me një bonus 5% për blerjet me $PROB . E vendosur të zgjasë deri më 20 shkurt, shitja e tokenit po u ofron përdoruesve mundësinë që të jenë adoptues të hershëm në tregun e ri të SKAFLIC për blerjen dhe shitjen e kapitalit për dyqanet e e-commerce kundrejt ose për kriptovalutat.

Me numrin në rritje të shitësve me pakicë në internet, vendndodhjeve fizike dhe klientëve që pranojnë kriptomonedhën si një formë pagese, SKAFLIC po krijon tregun e parë për të tregtuar kapitalin për sektorin e evolucionit të tregtisë elektronike. Ajo dëshiron të aplikojë një koncept të ri investimi që garanton ruajtjen e kapitalit dhe shumëfishon mundësitë e rritjes përmes një algoritmi të përparuar të bazuar në blockchain.

Ndryshe nga sistemi tradicional i shitjes me pakicë, tregu i bazuar në rrjet i SKAFLIC do t'u mundësojë përdoruesve të kryejnë tregti, të shfletojnë katalogët e aksioneve nga dyqanet e e-commerce dhe të monitorojnë llogaritë e tyre duke përdorur teknologjinë blockchain. Platforma do të shfrytëzojë aftësinë e blockchain për të ulur tarifat e transaksioneve dhe rreziqet e sigurisë që lidhen me kurset e këmbimit të monedhës për t'u mundësuar palëve të bëjnë dhe të marrin pagesa në kohë reale.

Ndërsa platforma e tregtimit SKAFLIC ka veçori shtesë si informacione kërkimore premium, citate në kohë reale, burime lajmesh ose mjete grafiku, mbajtësit e tokenave mund të aksionojnë FLIC për të marrë shpërblime dhe për të nxjerrë fitimin e tyre përmes shërbimit P2P.

Kontrata inteligjente dhe algoritmet e platformës SKAFLIC klasifikojnë, filtrojnë dhe katalogojnë dyqanet e disponueshme për shitje dhe listim. Më pas ato vlerësohen dhe u ofrohen investitorëve përmes një platforme ICO që ofron mundësi të jashtme për menaxhimin e flukseve financiare. SKAFLIC synon të listojë midis 70 dhe 150 dyqane në fazën e parë, ndërsa në fazën e dytë do të ndërtohet një portë e fluksit të parave nga fiat në kripto.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

Related articles