Ky artikull është përkthyer në makinë.Shihni artikullin origjinal

Bëhuni gati për të shkuar majmun me BYAT në ProBit Global

Published date:

Lidhja me artikullin origjinal

_________________________________________________________________

Vilnius, Lituani – BYAT, token-i më i fundit i meme-ve që do të renditet në ProBit Global po përmirëson hapësirën e kriptove. Me ungjilltarët e fortë të BYAT-it të Bonk, një shenjë kapitali tregu prej afro 2 miliardë dollarësh, BYAT është gati të mbështesë dhe përmirësojë përvojën e komunitetit Bonk.

BYAT është një shenjë meme e lançuar në zinxhirin Solana me qëllimin e tij kryesor për të mbështetur komunitetin Bonk duke zgjidhur mundësitë e humbura për degjenët e Web3. Qasja e BYAT përfshin mbajtjen e pjesëve të shenjave Bonk dhe shpërndarjen e tyre gjatë ngjarjeve të mëdha. Kjo strategji jo vetëm që krijon një tampon kohor, duke i lejuar të ardhurit e vonshëm të realizojnë fitime të ngjashme me investitorët e hershëm, por siguron që BYAT të mbetet në linjë me performancën e Bonk. Kjo mund të shihet në DEX primar të BYAT-it të çiftuar me Bonk, duke siguruar që vlera e BYAT të rritet në vlerën e Bonk.

Plani i BYAT është të ndërtojë një komunitet të fortë duke ofruar shpërblime të tilla si NFT, airdrops dhe ndërveprim me produktet e Bonk për të përmirësuar përvojën e mbajtësit. Përveç kësaj, BYAT ruan një vlerë prej 13.3% të zotërimeve të Bonk në çdo kohë, duke siguruar që likuiditeti për BYAT të jetë i disponueshëm nëse kërkohet. Kjo siguron një rast të fortë përdorimi për tokenin BYAT përtej të qenit thjesht një meme. Gjithashtu BYAT ka një qëllim që të listohet në CEX të ndryshme për të ofruar akses më të mirë për transaksionet.

“BYAT është monedha meme e vitit 2024, nëse po kërkoni një shenjë që është një meme me dobi, atëherë BYAT është opsioni juaj për të shkuar te. Ka një qasje inovative për të ofruar vlerë për mbajtësit në krahasim me monedhat e tjera meme, plus tema e argumenteve të Shiba është e përjetshme, kështu që degjenët mund të hyjnë pa diskutim”. – Justin, Menaxher i Partneriteteve në ProBit Global.

Në përgjithësi, BYAT është një shenjë meme që ofron dobi për komunitetin e degjenit Web3, me qëllimin e tij për të listuar në shkëmbime të ndryshme kriptosh dhe sisteme shpërblimi për mbajtësit, ai ofron raste të përdorimit real të shërbimeve që kanë vlerë. Duke ndjekur hapat e Bonk dhe duke mbështetur komunitetin e tyre, BYAT është pozicionuar të bëjë valë në komunitetin degen.

Shikoni listën e BYAT (BYAT) në ProBit Global dhe merrni pjesë në konkursin e tyre tregtar në Probit Global, tregtoni për të fituar një aksion prej 11,250,880 BYAT. Jini në gatishmëri për ngjarjet e ardhshme të basteve BYAT dhe mundësitë e shpërblimit simbolik . Le të futemi në BYAT.

_________________________________________________________________

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global në X: https://x.com/ProBit_Exchange

Related articles